Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA HRVATA NA POPISU

Mladi vatreni (18) priključen prvoj momčadi RB Salzburga! Zaigrat će već u srijedu u Ligi prvaka?

Velika Gorica: Kvalifikacije za U21 Europsko prvenstvo, Hrvatska Azerbajdžan
Igor Kralj/PIXSELL
18.10.2021.
u 11:05

Roko Šimić debitirao je 2. rujna za našu U-21 reprezentaciju, a prije toga je prošao i niže selekcije. Izbornik Igor Bišćan dao mu je priliku u četiri utakmice u kojima je zabio već pet golova, od čega hattrick u posljednjem susretu 12. listopada protiv Azerbajdžana

Mladi hrvatski reprezentativac Roko Šimić (18) priključen je prvoj momčadi RB Salzburga, potvrdio je izvor blizak igraču za Večernji list.

Naime, Benjamin Šeško se ozlijedio te je minimalno tri tjedna van terena zbog ozljede mišića. Benjamin je slovenski reprezentativac i prvi napadač Salzburgove momčadi. To je bila prilika da nasljednik slavnog Darija Šimića bude priključen prvoj momčadi s kojom sada trenira te se nada i minutaži protiv Wolfsburga u srijedu (18.45) budući da je prijavljen na popis UEFA-i. 

Roko Šimić debitirao je 2. rujna za našu U-21 reprezentaciju, a prije toga je prošao i niže selekcije. Izbornik Igor Bišćan dao mu je priliku u četiri utakmice u kojima je zabio već pet golova, od čega hattrick u posljednjem susretu 12. listopada protiv Azerbajdžana.

U Ligi prvaka mladih, Šimić je zabio Lilleu dva gola u slavlju 3:1 kada je na terenu bio 84 minute, dok je punu minutažu dobio u ranijem susretu sa Sevillom kada je njegova momčad izgubila 2:0.

Na popisu RB Salzburga za Ligu prvaka je i Luka Sučić, 19-godišnji vatreni koji je već debitirao i za A vrstu. Izbornik Dalić mu je dao pet minuta u remiju sa Slovačkom u Gradskom vrtu.

>> Vozači Ubera štrajkaju:

Komentara 1

DU
Deleted user
16:38 18.10.2021.

Simic je jako perspektivan i mislm da bi on vec mogao dobiti priliku protiv Malte za A-repku jer bilo bi interesantno vidjeti kako iskoristava lopte od kvalitetnih igraca poput Modrica, Kovacica, Perisica, Brozovica i t d.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije