Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA LI KRAJA?

Mladi ukrajinski sportaš (19) poginuo na frontu. Ruska agresija odnijela je novu žrtvu

Hokejaši savez Ukrajine
19.05.2023.
u 11:36

Perspektivni hokejaš izgubio je život u borbama kod Bahmuta gdje se odvijaju najžešći ratovi

Još jedna užasna vijest dolazi s ratišta u Ukrajini. U borbama između ukrajinskih i ruskih vojnih snaga poginuo je Aleksandar Kolonjuk, 19-godišnji hokejaš momčadi Zmina-Bilij Bars. Život je izgubio u ofenzivi ukrajinske vojske kod grada Bahmuta u Donbasu, gdje se vode najveće borbe. 

Aleksandr Kolonjuk rođen je 24. svibnja 2003. godine u Bijeloj Crkvi, u Kijevskoj regiji. Sa svojim klubom osvojio je brončanu medalju na prvenstvu Ukrajine u hokeju, za dječake do 16 godina  2018. godine. Nastupao je na poziciji napadača.

GALERIJA Modrić je pozvan na sastanak u Realu. Rekli su mu da je zamjena tinejdžeru

1/5

Od prvog dana rata Kolonjuk se prijavio u vojsku kao dobrovoljac DFTG-1 Bijele Crkve. Potom se priključio Oružanim snagama Ukrajine i 24. vojnoj brigadi. Hokejaški savez Ukrajine je preko svoje facebook stranice obavijestio javnost o smrti Aleksandra Kolonjuka.

VEZANI ČLANCI:

Podsetimo, ranije su još dva hokejaša iz Ukrajine smrtno stradala na frontu, 26-godišnji Jaroslav Garkavko i 42-godišnji Aleksandar Khmilj.

Ključne riječi

Komentara 2

VI
Vioelo
12:32 19.05.2023.

Laka mu zemlja 🙏🏻, vječito prokletsvo ljudima koji su ga ubili.

Avatar Stradun
Stradun
14:33 19.05.2023.

Šteta mladog života izgubljenog na fronti. Fronti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije