Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska kolonija

Napadač Majić stigao u Sloveniju: Želim izboriti Gračanovo povjerenje

Karlo Igor Majić
08.02.2019.
u 15:19

Majić je stigao na posudbu u Krško gdje su ga dočekali i sunarodnjaci - napadač Ante Vukušić te trener Milan Đuričić.

Karlo Igor Majić (20), napadač bundesligaša Fortune Düsseldorf stigao je na posudbu u Krško, pravu hrvatsku koloniju (šest igrača i trener), gdje bi trebao biti do ljeta. Mladi igrač vjeruje kako će igrama u slovenskom prvoligašu uhvatiti dobar zalet za sljedeću sezonu, a ujedno se nametnuti i izborniku hrvatske U-21 reprezentacije, Nenadu Gračanu. Svojevremeno je zabijao golove na Svjetskom prvenstvu za U-17 reprezentaciju pa očekuje da će to činiti i u starijem uzrastu... 

- Početni dojmovi o Krškom su dobri, riječ je o profesionalnom klubu s puno mladih igrača kojima posvećuju posebnu pozornost. Od naših igrača ovdje su i bivši napadač Hajduka Ante Vukušić te moj vršnjak Ivica Batarelo, izdanak Hajduka kojeg sam upoznao nastupajući za reprezentaciju - kazao je Majić i otkrio ciljeve slovenskog kluba, trenutačno posljednjeg na ljestvici.

- Moramo izboriti ostanak u Prvoj ligi sljedeće sezone. A tu je i iskusni hrvatski trener Milan Đuričić koji je ostavio dubok trag u Sloveniji trenirajući tamošnje klubove Dravu, Celje, i Rudar. Vjerujem kako ću uz njega napredovati sljedećih mjeseci te dobiti pravu priliku za igru - optimističan je Majić, a pozitivnog stava mu ne nedostaje niti kad je riječ o nastupima u kockastom dresu.

Karlo Igor Majić
1/5

- Odabrao sam Krško kako bih stekao kontinuitet nastupa koji mi je nedostajao i tako izboriti povjerenje izbornika Nenada Gračana u U-21 reprezentaciji. Dosad sam igrao za sve reprezentativne uzraste i nametnuo se u prvog napadača, a vjerujem da će tako biti i ubuduće. Naravno uz mnogo truda i rada - naglasio je.

A kako su ga dočekali sunarodnjaci u Krškom?

- Stigao sam prije nekoliko dana i već smo se dosta družili i razgovarali. Trener Đuričić mi je poručio da moram mnogo trenirati te da u meni vidi igrača koji može pomoći momčadi Krškog. Uz mukotrpan rad obećao mi je da ću dobiti priliku za igru.

Je li vam Vukušić, inače poznat i kao Sinjski dijamant, konkurent u napadu?

- Ante mi je zaželio dobrodošlicu i dosta mi pomaže u prilagodbi na novu sredinu. Mnogo toga je već prošao tijekom karijere pa vjerujem kako će mi udijeliti korisne savjete. Ne bih rekao da smo konkurenti jer Krško igra u formaciji s dvojicom napadača. Bit  ćemo zapravo partneri u napadu... - zaključio je Majić koji je nakon igranja u mlađim uzrastima Gorice i Dinama te avanture u Njemačkoj okrenuo novu stranicu karijere. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije