Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pejić u UFC-u

Mladen Brestovac će se boriti za svjetski naslov

Mladen Brestovac
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
04.02.2016.
u 08:00

Zovko je kikboksaču Mladenu Brestovcu (32) omogućio okršaj sa svjetskim prvakom Ricom Verhoeevenom.

Dva velika posla za svoje štićenike obavio je naš najpoznatiji borilački promotor Orsat Zovko. Najprije je kikboksaču Mladenu Brestovcu (32) omogućio nastup u borbi za Gloryjev pojas, okršaj sa svjetskim prvakom Ricom Verhoeevenom i ta će borba biti 12. ožujka u Parizu.

Nakon toga je Zovko iskoristio svoj utjecaj u UFC-u i obradovao i nadarenog borca slobodne borbe Filipa Pejića (23) osigravši mu nastup u Zagrebu 10. travnja, ali i ugovor s najjačom svjetskom organizacijom na četiri borbe, što je za početnika iznimno dobro.

>>Još jedan hrvatski borac potpisao ugovor s UFC-om!

Komentara 1

MO
mozdaznam
08:17 04.02.2016.

bla bla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije