Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI MEDIJI

Mlada belgijska zvijezda na radaru najvećih klubova. Arsenala i Barca bore se za 18-godišnjaka

Champions League - Group H - FC Barcelona v Royal Antwerp
ALBERT GEA/REUTERS
03.11.2023.
u 16:00

Veliki interes za njegove usluge pokazali su Barcelona i Arsenal, a skauti španjolskog velikana tvrde kako mladić ima karakteristike koje bi se "savršeno uklopile u klub".

Mladi belgijski nogometaš Arthur Vermeeren (18) našao se na radaru europskih velikana Arsenala i Barcelone, prenose engleski i španjolski mediji. Vermeeren je član Royal Antwerpa, a smatra se jednim od najvećih talenata belgijskog nogometa. Premda ima tek 18 godina impresionirao je mnoge svojim samouvjerenim i zrelim igrama.

VEZANI ČLANCI:

Veliki interes za njegove usluge pokazali su Barcelona i Arsenal, a skauti španjolskog velikana tvrde kako mladić ima karakteristike koje bi se "savršeno uklopile u klub". Uspoređivali su ga s Barcinom legendom Sergiom Busquetsom, dok je nogometni direktor Antwerpena Marc Overmars rekao da ima nijanse Andresa Inieste i Xavija.

Daily Mail navodi kako su "Topnici" već krenuli u akciju ponudivši 15 milijuna eura za mladog veznjaka. Vermeeren je do sada upisao jedan nastup za belgijsku reprezentaciju.

Ključne riječi

Komentara 1

KL
Klipan
20:12 03.11.2023.

Nije belgijska vec belgijanska, inace bi bilo i austrijska, a ne austrijanska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije