Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mauro Bressan

Mislite da su Ibrine škarice najljepše? Pogledajte ove!

škarice (1)
Screnshot youtube
15.11.2012.
u 15:34

Pogodak je postignut 2. studenog 1999. godine u utakmici Fiorentine i Barcelone

Ibrahimovićeve škarice otvorile su mnogobrojne rasprave o tome koji je najljepši pogodak svih vremena. Teorija ima mnogo, a pretražujući po YouTubeu, naišli smo na pogodak Maura Bressana. Njegove škarice sa 25 metara možda su čak i bolje od Ibrahimovićevih, a pogodak je postignut 2. studenog 1999. godine u utakmici Fiorentine i Barcelone koja je završila 3:3.

Bressan, koji je igrao za Fiorentinu, postigao je pogodak za pamćenje. Pogledajte video i odlučite čiji je pogodak bolji!

Komentara 2

SE
sestrićna
16:26 15.11.2012.

ove su puno bolje..

NI
Nini istrijan
07:55 17.11.2012.

Ovo su obicne skarice koje svatko tko aktivno igra na malo visem nivou trenira. Cim ti je lopta u visini ili malo vise od glave imas kontrolu i ako si vjezbao to nije nikakav problem.Ovdje ne postoji nikakav specijalna tezina osim da je dobio dobru putanj lopte.Igracu kao Bressanu to uspjeva jednom u 100x. Koliko znam on nikada vise nije dao nikakav slican ili bolji gol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije