Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mišković u HNS-u bio formalno
Povratak na članak

Riječani i dalje bijesni: Četiri godine šutiš o nekim stvarima, a onda jednostavno pukneš!

Kada tri ili četiri godine šutiš u vezi s nekim stvarima, onda jednom pukneš. Mi samo želimo čiste stvari – objasnio je Mance

Komentari 16

KO
konzervativac
09:51 05.12.2016.

Dalmatinac sam sa po svim linijama. Rođen sam na južnom otku. Živim u Zagrebu pedesetak godina. I da ga ne volim ovako kako volim iz elementarnog kućnog odgoja bi ga barem cijenio i bio objektivan prema njegovim brendovima i znakovima. Dinamo to jest, ponekad ovako ponekad onako ponekad kilavo, ali on jest znak Zagreba, s Mamićem ili bez njega. Upravo je nevjerojatno koliko novinara zagrebačkih redakcija naprosto mrze taj zagrebački klub, ali i ne samo njega. Pri tome gube osnove novinarstva, a to je objektivnost. Što se riječana tiče kako klub želi biti, svjesno i nesvjesno Dinamo, tako Mišković želi biti, gle čuda, Mamić. Jedno i drugo se pri tom pretvara u lakrdiju.

VL
Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
08:42 05.12.2016.

Bil je jedanaesterac za Dinamo kad je Rijekin igrač igral s rukom iznad glave u šesnaestercu i to nije dosuđeno, tak da ovi iz Rijeke bolje šute o suđenju !!!!!*

VL
ED
europski dinamo
09:27 05.12.2016.

Inace VL je jedini ozbiljni medij koji nije spomenuo cisti penal za Dinamo,a kamoli stavio snimku odbojke Bradarica.

VL
VK
vječni krojf
10:44 05.12.2016.

Nevjerojatno ZG novinarstvo.Svi redom protiv kluba koji godinama predstavlja grad Zagreb u pravom svjetlu.To nema nigdje,i zato nam je i nogomet toliko popularan.Pogledajmo malo utakmice Bundeslige,da covjek zaplace kava je to razlika u posjeti i navijanju.Pjeva se cijelu utakmicu,a kod nas samo psovanje,vrijedjanje i bacanja svega i svacega na travnjak.Klubovi kada slabo igraju prebacuju krivicu na suce.Dinamo je u tome izuzetak,igraju slabo ali greske traze kod sebe,a taj Miskovic negdje iz Nigerije salje poruke nezadovoljstva, a da je uz momcad mozda bi igrali malo bolje.Cini mi se da Rijeka posustaje pa su postali nervozni.

VL
ED
europski dinamo
09:20 05.12.2016.

Haha pazi zadnju recenicu autora VL ...pise o legionarima Dinama kluba koji svaku utakmicu pocinje sa bar 5-6 klinaca iz svoje skole nogometa mladjih od 21 godine. Dno...

VL
MA
Magnificus
09:15 05.12.2016.

ma kako vas riječani nije sram!??! provukli ste se protiv slavena i protiv dinama bez penala iako ste 2x igrali rukom u svojih 16 metara! osim toga, vaša statistika protiv dinama je na toj utkamici bila šaka jada i prava sramota! i još ste mogli pobijediti na niste zapucali zicer! i umjesto da nakon svega šutite i slavite bod, kmečite gore nego klubić s juga!

VL
Avatar petrolio
petrolio
09:16 05.12.2016.

pa ovi riječani nisu normalni...igrač utakmice bio je njihov golman i to sve govori!

VL
Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
10:55 05.12.2016.

Gledam sinoc utakmicu Fiorentina-Palermo... Sudija ponistio sasvim regularan gol Fiorentini, svirao jedan nepostojeci off-side Kalinicu... sa jos par vrlo diskutabilnih odluka, i nisam vidio nikakvo skakanje ni sa jedne klupe niti teatralne reakcije kao sto je to uobicajeno u HNL-u od strane gubitnika. Rijecane je ocito zahvatio Hajdukov sindrom..., kad sudija svira (ili ne svira!) u njihovu korist, onda sute k'o zaliveni, a kad misle da su osteceni, onda drvlje i kamenje na suce. Pratim nekoliko europskih liga, skoro da nema vikenda bez sudackih pogresaka u svakoj od njih, ali njihove disciplinske komisije vrlo brzo smire strasti drasticnim kaznama. U Engleskoj je zabranjeno komentirati sudjenje! U Hrvatskoj, sudjenje je uzdignuto na pijedestal vaznosti kakvu ni sam nogomet nema! Vrse se "laboratorijske" analize, mjere se milimetri, vaznije je nekakvo "oko sokolovo" i od igre, i od igraca i od trenera..., a polupismeni novinarcici jedva cekaju da doliju malo ulja na vatru, potpirujuci je danima, tjednima i mjesecima... Nije ni cudo sto su stadioni prazni. Mediji i mediokriteti u nogometu su stvorili impresiju da se na utakmicama gleda sudjenje a ne nogomet, a to bas i nije interesantno, zar ne?

VL
DU
Deleted user
09:18 05.12.2016.

broj stranaca je povecan na zahtjev Rijeke pa ako autor "vecernji list" ne zeli da mislimo da su zlocesti trebali bi napisati ono kak je a ne stvarati afere iz nicega

VL
DU
Deleted user
11:08 05.12.2016.

Kaže Svetina:"Kada Mišković već daje ostavku revoltiran suđenjem protiv Dinama ,onda je to trebao učiniti prošlo kolo kada je Belupu poništen regularan gol i nedosuđen penal"! A Mance samo mijenja boje i pije vodu da prikrije neugodnost!Bravo Svetina,sve si rekao !!!!

VL
Avatar HighFlyer
HighFlyer
12:16 05.12.2016.

Liga nam je nepostena do bola i to je jedina istina. A to se nikada nije vidjelo tako jasno kao na derbiju u subotu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.