Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL NEREGULARNOSTI
Povratak na članak

Cirkus oko sudaca: Mišković grize ruku koja ga hrani, a svi im vape 'Dajte, pomažite'

Što je liga zanimljivija, a utrka za naslov napetija, to je i regularnost upitnija. Što onda možemo dalje očekivati od suđenja? Ništa, samo se moliti da će svaki sudac ignorirati pritiske

Komentari 5

RO
roland
08:30 14.02.2021.

Da se ne lažemo! Mišković je u problemu jer Rijeka zaostaje 18 bodova za Dinamom, 15 bodova je u minusu za Osijekom i čak 9 za Goricom! Ok ima tri utakmice manje, ali i s tih maksimalno mogućih 9 bodova, opet su u velikom zaostatku. Rijeka je u problemu je gubi doma od lošeg Hajduka u 8 minuti sudačke nadoknade.

VL
ZD
Zdravkecmali
00:03 15.02.2021.

Prvi put se za nikog ne navlači u borbi za vrh!?? Lupio i ostao živ. Nek mi netko nabroji utakmice gdje je Osijek oštećen? A poguran je u bar 3, 4 utakmice. A Dinamo oštećen u 8,9 utakmica. Ne razumijemijem kome prodajete maglu? Onima koji ne prate tj.prate povrsno.. I tako trujete atmosferu. Ma jebem vam mater

VL
RO
roland
17:34 14.02.2021.

U zadnjih 5 utakmica Rijeka je 4 puta igrala na Rujevici i osvojili su samo 2 boda. Dakle, od 12 mogućih 2 boda na Rujevici. Izbubili su od Gorice i Hajduka, remizirali s Istrom i Šibenikom! To je problem, a ne suci! Problem je što su u zadnje 4 utakmice na Rujevici osvojili mršavih 16%.

VL
ZV
Zvonko
09:52 14.02.2021.

Sudačka organizacije ne može suditi drugaćije neko cijelo hrvatsko pravosuđe .

VL
RO
roland
08:32 14.02.2021.

Mišković je prodao Nevistića i Štefulja Dinamu, oni su još u momčadi Rijeke, a to je očito poremetilo psihosocijalno ozračje i balans u svlačionici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.