Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIJA NA POMOLU

Mirovina? Ma kakvi! Ćiro pregovara 
sa Solinom

Ćiro Blažević
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
03.01.2014.
u 22:15

– Uh, kako se to već saznalo? Doći ću na razgovor, ne znam što će biti, vidjet ćemo – kratko će Ćiro.

Na blagdan Sveta tri kralja u Solin stiže trenerski kralj! Na pregovore s pretposljednjom momčadi drugoligaškog društva dolazi Miroslav Ćiro Blažević. Društvo s Jadra u velikoj je tajnosti držalo početak pregovora sa slavnim trenerom, ali takva informacija nije se mogla zaustaviti. Ćiri, naviknutom na medijsku znatiželju, nije bilo baš drago što će se informacija o njegovu dolasku u drevnu Salonu, u doba Rimskoga Carstva metropolu Dalmacije, doznati.

– Uh, kako se to već saznalo? Doći ću na razgovor, ne znam što će biti, vidjet ćemo – kratko će Ćiro.

Njegov dolazak izazvao bi pravu nogometnu revoluciju u predgrađu Splita, Solinovi treninzi bili bi posjećeniji od utakmica čak i prve lige. Naravno, šef bi živio u Splitu, pa Solin je tek nekoliko kilometara udaljen, praktički je to jedan grad. Cijela operacija Ćirina dolaska vodi se u velikoj tajnosti, tek se nedavno između redaka u jednom napisu moglo naslutiti da se nešto kuha na liniji Ćiro – Solin odnosno predsjednik kluba Joško Delale. Kada je uoči Božića primao nagradu za životno djelo, Ćiro (78), koji je trenersku karijeru započeo još 1963. godine u švicarskom Veveyu i gdje god je bio njegov rad bio je pod velikim povećalom, kazao je: “Nisam još mrtav, imam ponudu iz Hrvatske”. U Solinu bi mogao proslaviti rođendan, 10. veljače možda bude baš u tom drugoligašu koji traži spas.

Dođe li do dogovora, bit će to svojevrsna senzacija. Pregovori će biti teški, Ćiro ima svoje uvjete ispod kojih ne ide.

Ima Ćiro i protukandidata, na mjesto trenera Solina puca i Vjeran Simunić, koji se vratio iz Bruneja. Ali, u utrci s Ćirom, objektivno, nema šansi. Sve ovisi o Ćiri, koji je u karijeri često znao vući iznenadne i neočekivane poteze. Solin bi bio jedan od njih...

>> Ćiro: Optimist sam, i protiv Brazila možemo napraviti podvig

Komentara 6

TM
Tata_Mata6
22:30 03.01.2014.

CIROOOOOO LEGENDOOOOO :-D

BO
bolesnodrustvo
11:28 04.01.2014.

78 godina i nogometni trener, nisam sklona ageizmu ali zvuči čudno.

SK
sladja_kava
18:17 04.01.2014.

ciro je sve najvrednije kod nas ..koliko ga pljuvali vredjali ali on je najveci trener za sva vremena bravoooo ciro careeeeeeeee volim teeeeeeeeeeeeeeeeeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije