Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDI MENADŽER:

'Engleski klubovi žele Brozovića, ali on je sretan u Interu'

Marcelo Brozović
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
12.01.2016.
u 15:09

– Klubovi iz Premierlige ga jako dobro znaju i vjeruju da idućih godina može biti još bolji. Znaju i da nije jeftin igrač – rekao je Bičanić

Arsenal i Manchester United su, prema pisanju engleskih medija, zainteresirani za Marcela Brozovića. No, njegov menadžer Miroslav Bičanić tvrdi da je hrvatski veznjak zadovoljan u Interu.

– Klubovi iz Premierlige ga jako dobro znaju i vjeruju da idućih godina može biti još bolji. Znaju i da nije jeftin igrač – rekao je Bičanić, no potom dodao:

– Marcelo je sretan u Interu. Igra, navijači ga vole i svi u klubu vjeruju u njega. Tako da može otići smo ako Inter da zeleno svjetlo.

>> Evo što Mancini kaže o prodaji Brozovića i njegovu prometnom prekršaju

Komentara 5

Avatar Titanov sin
Titanov sin
15:57 12.01.2016.

Mislim da je rijetko tko osim Mamića vjerovao da će on biti veliki igrač. Evo.....sad smo svjedoci da Dinamo ne proizvodi škart robu kao onaj smiješni klubić kojeg naše medije favoriziraju. Njihovi igrači se redovito nakon dvije ,tri godine vraćaju u HNL.

PD
pl.domagoj
16:49 12.01.2016.

ne proizvodi mamić igrače mamić je sebi stvorio brend sa Dimamovim imenom i sad je za jadne roditelje jedini način da njihovo dijete uspije prodati on im uzme veliki najam jer im nudi najbolji trgovački centar za prodati njihovu djecu on na Dinamovo ime iznajmljuje izlog roditeljima i uzima veliki najam na žalost to mu prolazi uz ovu glupavu gradsku vlast koja mu još i plača režije zanima me kolko mamić ima zaposlenih ljudi u svojoj firmi ili su svi na gradskom proračunu .Kupi Lučko pa zarađuj pare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije