Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMIROVLJENJE S 35
Povratak na članak

Mirko će se oprostiti u Hrvatskoj

Filipović će oproštajni meč najvjerojatnije organizirati u Hrvatskoj, u kojoj se nikad nije borio, iako niti opcija s Japanom, u kojem još ima status božanstva, nije isključena.

Komentari 3

RI
riousa
09:41 22.09.2009.

Summjam ja da je MIRKO gotov. On je samo ljut nasebe a da odustane samo zato sto je sad izgubio summjam. Pomeni izgubio je jer je puno razmisljo o tome sta ce biti poslije. Zamene je mirko jos osto opasan i jedan od TOP 10 IN THE WORLD bez obzira sto je porazen. Svi im znamo da kisa nekad pada iz vedra neba . POZDRAV CRO COP IZ USA SEATTLE.

VL
OM
omar
09:42 22.09.2009.

Svaka čast Mirku na svemu do sada. Izgleda da je došao kraj jedne velike karijere. Hvala na svemu. Za mene si bio najbolji borac na svijetu. I unatoč svemu tako će i ostati. Ja se nadam da će skupit snagee i odradit meč, dva a ali da jedan bude sa onim Gonzagom. Samo da njega zgazi!

VL
JG
jura_grozni
10:43 22.09.2009.

nema sumnje da je Mirko vrh, ali nije više \"lud\" ne pobjedi jači uvijek, nekad i luđi to mu fali, ima čovjek ženu djecu život sređen, nema motiva toliko, skroz ga razumijem. Hvala Mirko na svemu do sada. Mene nisi razočarao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.