Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRKO BARIŠIĆ:

Dinamo će funkcionirati i bez Mamića, nije Zdravko o svemu odlučivao sam

Mirko Barišić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
22.11.2015.
u 10:44

'Postoje trenuci kad odluke treba donijeti brzo, ali u konačnici nijedna odluka nije donesena bez konzultacija i dogovora.'

Može se očekivati da će Zdravko Mamić, ne promijeni li se odluka o puštanju na slobodu uz jamčevinu, potrebnih 14 milijuna skupiti i izići iz istražnog zatvora. No, njegov mogući izlazak ne znači da će u Dinamu biti sve kao dosad. Naime, izrečena mu je i mjera opreza, odnosno zabrana komuniciranja s određenim svjedocima, kao što su predsjednik Dinama Mirko Barišić, trener i brat Zoran Mamić, glavni direktor Tomislav Svetina, financijski direktor Matej Škegro... Tako funkcioniranje kluba neće biti baš isto.

- Ne znam je li odluka suda baš takva da ne smije komunicirati, ali ako je i tako, klub će funkcionirati jer je zdravo ustrojen. Naravno da to nije dobro i da nam nije lako zbog svega što se događa, ali Dinamo je već godinama posložen klub koji odlično funkcionira. Rekao bih da u zadnjih 15-ak godina funkcionira besprijekorno, uza sve teškoće jedini nije imao financijskih problema, a ostvario je i zapažene rezultate i izvan Hrvatske, u kojoj je neprikosnoven – tvrdi predsjednik Dinama Mirko Barišić.

No, što ako na adresu kluba dođe nekakva velika ponuda za igrača plavih, u tome je uglavnom Zdravko Mamić vodio glavnu riječ?

- Postoje trenuci kad odluke treba donijeti brzo, ali uvjeravam vas da u konačnici nijedna odluka nije donesena bez konzultacija i dogovora, nije Zdravko o svemu odlučivao sam – veli Barišić.

Za razliku od srpnja kada je uhićen bio i Zoran Mamić, sad momčad ima prvog trenera, koji je i sportski direktor i koji će voditi dio sportske politike, a ionako zna kako mu brat razmišlja.

>> Mamić iz Dinama izvukao milijune? Evo kako su u tome sudjelovale offshore kompanije

Komentara 37

DU
Deleted user
11:18 22.11.2015.

Još i bolje će funkcionirati. Bolje će ovaj iz Remetinca voditi klub nego Brba s centra Poljuda.

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
12:57 22.11.2015.

Ne valja im sad kad Dinamo igra Ligu prvaka i na Maksimir dolaze Bayern i Arsenal, ali će valjati kad se bude za par godina mučio s Naftašem, Vinogradarom i ostalim niželigašima i kad reprezentacija ne bude u prvih 20 nego u prvih 100. Sve zato što huliganima i divljacima nije na prvom mjestu nogomet nego tučnjava i neredi i zato što su iza tih huligana stale partijsko-komunističke strukture koje se žele dokopati novca. Ako je Mamić krao, partija će krasti još više, ali tada ruka DORH-a neće tamo smjeti niti prismrditi!

DU
Deleted user
11:45 22.11.2015.

Mirkec,ja sam to napisao na ovom portalu prije nekoliko dana! Dinamo je sjajno poslożen organizacijski ,financijski stručno,kadrovski zaslugom svih iz Dinamovog vodstva a ponajviše zaslugom Mamića i bez njega će dominirati godinama. Uvjeren sam da Mamića očajnički ruše svim sredstvima a da li imaju dokaze pokazat će vrijeme.Vjerujem da Mamić nije u takvoj poziciji kakvu prikazuju režimske muhe podrepske,a ako mu se krivnja dokaże neka ga se osudi na smrt streljanjem,boli me ćuna !Dinamo će i dalje dominirati u domaćem prvenstvu i igrati u Europi,a rekao sam i zašto!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije