Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubila dvoboj
Povratak na članak

Neviđena drama u Wimbledonu: Lučić-Baroni ispustila 5:0 i meč-loptu!

Njemica je nakon izjednačenja na 6:6 oduzela još jednom servis Lučić-Baroni, te kod servisa za meč spasila "break-loptu"naše igračice prije no što je uspjela kompletirati veliki povratak

Komentari 4

Avatar southman
southman
20:49 03.07.2017.

Kad sam ovdje prije dva mjeseca napisao da je vrijeme za objesiti reket o klin dobio sam hrpu minusa. Međutim istina je neumitna , godine čine svoje. Možda pokoji turnir svaka dva mjeseca ali kontinuirano igrati na turu nije to više za nju. Isto važi i za Karlovića.

VL
DU
Deleted user
19:04 03.07.2017.

balkansko azijatski mentalitet.

VL
MA
maklin
20:41 03.07.2017.

Šteta tako izgubit, stvarno je... nestvarno.

VL
DU
Deleted user
22:51 03.07.2017.

Al odmah umiroviti i optuziti nju i njenog muza mafijasa za prevaru na kladionici nije to njoj prvi put zena otkad je stim talijanom cesto namjesta meceve ilegalno,a plus toga sramoti nasu zemlju ovim, neces igrati za repku e pa onda odi u italiju pa namjestaj meceve pod njihovom zastavom mirjana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.