Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipe je razočaran

'Pravi prvak bori se sa svima, a ne bira si protivnike!'

Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/8
26.01.2016.
u 08:50

Ako se neće sad boriti protiv Stipe koji nema vremena čak ni za pripremu, kako da onda vjerujemo da će prihvatiti borbu kada Stipe bude u punom treningu?

Stipe Miočić jučer je imao zaista turbulentan dan. Prvo je iznenada dobio poziv za borbu protiv Fabricija Werduma za naslov prvaka jer se Velasquez ozlijedio, a navečer je saznao da od toga neće biti ništa. Naime, tada je i Brazilac rekao da je ozlijeđen i da se neće boriti protiv Miočića. I ne bi tu bilo ništa sporno da u priopćenju nije napisao da bi se protiv Caina borio čak i ozlijeđen, ali protiv Stipe ne želi. 

– Izuzetno smo razočarani što se Werdum povlači iz borbe. Ako je dovoljno zdrav da se bori s Cainom, ne razumijemo kako nije dovoljno zdrav da se bori sa Stipom, koji ima samo 12 dana za pripremu, rekao je Miočićev menadžer Greg Kalikas za MMAFighting.com, a poveznicu na taj članak podijelio je i razočarani borac na svom Facebooku.

Borba se trebala održati 6. veljače, a Stipe je napokon dobio priliku koju već dulje vrijeme traži i koja mu pripada. Sad će ponovno morati u red čekanja.

– Pravi prvak ne bira protivnike nego se bori sa svima. Ako se neće sad boriti protiv Stipe koji nema vremena čak ni za pripremu, kako da onda vjerujemo da će prihvatiti borbu kada Stipe bude u punom treningu? To sve baca sjenu na ono što bi trebalo biti najbolja teška kategorija na svijetu. Nadamo se da će se Werdum što prije oporaviti i prihvatiti borbu s Miočićem.

>>Kakva tragedija! Stipi Miočiću oduzeta prilika da se bori za naslov prvaka!

Komentara 8

Avatar mojrodjo
mojrodjo
09:40 26.01.2016.

polako.dolazi taj dan uskoro.pripremi se bolje a onda uzmi pojas.izgleda da se tresu gace u ufcu jer dolazi Hrvat.

DA
Djeca_Arbata
11:22 26.01.2016.

Stipe uz tebe smo. Naš si ponos kao i Crocap, Mate Parlov i legendarni Jure Čuvalo...

MA
Majur
09:55 26.01.2016.

Dobro je to Stipe....nisu dva tjedna dovoljna za pripreme...ipak je to meč za naslov prvaka u teškoj kategoriji..sad si prvi izazivač i priliku ćeš dobiti,dobre pripreme i naslov je tvoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije