Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodna borba

Miočić se bori s čovjekom koji je pretukao Cro Copa

Stipe Miočić
Foto: Fight Site
21.11.2013.
u 09:46

Do njihovog će okršaja doći na borilačkoj priredbi UFC on FOX TV 10, koja se održava 25. siječnja u Chicagu

Američko-hrvatski borac Stipe Miočić saznao je svog novog protivnika prilikom idućeg ulaska u UFC-ov oktogon, a riječ je o Gabrielu Gonzagi, koji se proslavio pobjedom nad Cro Copom prije nekoliko godina.

Verbalni dogovor o okršaju između Miočića i Gonzage već je postignut, tijekom idućih nekoliko dana bit će obavljene i formalnosti oko ugovora, ali u ovakvim slučajevima kod boraca obično nema problema te se već i samim verbalnim dogovorom meč može smatrati potpuno dogovorenim.

Do njihovog će okršaja doći na borilačkoj priredbi UFC on FOX TV 10, koja se održava 25. siječnja u Chicagu. Još uvijek nije poznato tko će biti postavljen kao glavna borba večeri, možda to budu upravo Miočić i Gonzaga, ali zna se da su u ovom trenutku za taj event dogovorene još dvije borbe: Benson Henderson vs. Josh Thomson i manje poznati Darren Elkins vs. Jeremy Stephens.

Miočić je u svom posljednjem nastupu stigao do vrlo značajne pobjede u svojoj karijeri. Iznimno uvjerljivo slavio je jednoglasnom sudačkom odlukom u lipnju ove godine protiv Royja Nelsona, a u borbi prije toga doživio je jedini poraz u svojoj karijeri. Bolji od njega tom je prilikom bio Stefan Struve.

Gabriel Gonzaga iza sebe ima dvije spojene pobjede, svladao je Davea Hermana nokautom na UFC-u 162 u srpnju, a zatim je na isti način slavio i protiv Shawna Jordana na UFC-u 166 u listopadu ove godine.

Komentara 3

AN
Andreeejjj
20:52 21.11.2013.

Znam osobno Miočića iz USA i nikada se čovjek nije izjašnjavao kao HRVAT!? Prema tome, mi uvjek svojatamo neke "naše" u tudjini, opustimo se malo...

AN
Andreeejjj
20:54 21.11.2013.

Znam osobno Miočića iz USA i nikada se čovjek nije izjašnjavao kao HRVAT!? Prema tome, mi uvjek svojatamo neke "naše" u tudjini, opustimo se malo... Carl Malden, John Malkowich, Slavica RADIĆ Ekelston, Nikola Tesla, itd, itd svi su pravi ivi i veliki hrvati...ahahaha :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije