Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nužni transfer

Milan 'krpa' vezni red: Iz Alkmaara dovode pojačanje vrijedno 20 milijuna eura

Europa Conference League - Semi Final - First Leg - West Ham United v AZ Alkmaar
Foto: Matthew Childs/REUTERS
1/3
20.07.2023.
u 01:00

Na transfer su se odlučili s ciljem premošćivanja praznine nastale odlaskom Sandra Tonalija u Newcastle United ranije u srpnju. On će biti peti potpis menadžera Stefana Piolija u ovom prijelaznom roku

AC Milan potpisao je petogodišnji ugovor s veznim igračem Tijjanijem Reijndersom iz nizozemskog AZ Alkmaara do 2028. godine, priopćio je klub Serie A u srijedu. Financijski detalji nisu objavljeni, ali talijanski mediji izvijestili su da je Milan platio naknadu od oko 20 milijuna eura s dodacima.

Prošle sezone, Nizozemac je briljirao za AZ, postigao je sedam golova i dao 12 asistencija u 54 nastupa u svim natjecanjima. On će biti peti potpis menadžera Stefana Piolija u ovom prijelaznom roku, a ranije su na San Siro stigli Marco Sportiello, Luka Romero, Ruben Loftus-Cheek i Christian Pulisic.

VEZANI ČLANCI:

Pioli je ove sezone ojačao vezni red dodavanjem 24-godišnjeg Reijndersa na popis, što je potez s ciljem premošćivanja praznine nastale odlaskom Sandra Tonalija u Newcastle United ranije u srpnju. Reijnders je dobio svoj prvi međunarodni poziv za nizozemsku Final Four Ligu nacija u lipnju, ali nije igrao niti jednu utakmicu.

VIDEO Bjelica otkrio nepoznate detalje o transferu Oršića: 'Stav Southamptona je bio tvrd'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije