Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan događaj

Mikić je posljednji Dinamov strijelac u Ligi prvaka

Ljupka i Mikić
Antonio Bronić/Pixsell
20.10.2011.
u 10:21

Sedam strijelaca sveukupno imao je Dinamo u Ligi prvaka.

Na dan utakmice Ajax – Dinamo, 2. studenoga, navršit će se točno 12 godina od sretnoga događaja u Marseilleu, kada je Mihael Mikić 1999. godine postigao posljednji pogodak plavih u Ligi prvaka (Olympique – Croatia 2:2).

Ukupno su ih u 15 utakmica u grupnoj fazi plavi postigli 12: Šokota 3, Mikić, Rukavina i Mujčin po 2, Jeličić, Prosinečki i J. Šimić po jedan.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
11:44 20.10.2011.

Mihael je legenda baluna i mi Slovenci čemo se njega rado sječati kada posle EU arbitraže uz smijeh zajedrimo po novom svome vanka prema otvorenom..

MI
Mikeš09
10:40 20.10.2011.

EU Junuze za tvoje znanje i pismenost Dinamo je protiv Ajaxa uz pomoć Boga i domoljublje više stvorio šansi i više puta pucao na gol nego što će tvoj Maribor (inače stalna mušterija koju Dinamo redovito puni kao i Domžale i ini ostali)u tri utakmice u skupini i zato promijeni naočale jer ne vidiš dobro ali ipak mi se ćini da si malo bolestan,uhvatila te viroza...mozga..

TJ
TataEU-Janez
10:57 20.10.2011.

Mikeš09 Nemojte zamjeriti mome Janezu..pukla mu je zadnja gumena lutka a on je bez posla a nanina i moj mirovina je mala da mu stalno kupujemo cure!.E sad zamislite kako mu je pošto nema više djevojku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije