Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25. obljetnica

Mijatović nazvao Šukera s mjesta koje je promijenilo povijest Real Madrida: 'Kakvu golčinu si zabio!'

Zagreb: Bivši nogometaš Predrag Mijatovi?
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/2
16.05.2023.
u 08:45

"Peđa, moram te podsjetiti da si mi večer prije finala neprekidno ponavljao da ćeš zabiti", rekao je Davor Šuker prisjećajući se razgovora večer prije velikog finala u Amsterdamu

Real Madrid je do 1998. brojao je čak 32 godine bez pobjede u Ligi prvaka. Danas je takvo što praktički nezamislivo s obzirom na to da drže rekord po broju titula, skupivši ih čak 14, a samo su u posljednjih devet godina osvojili pet titula. Međutim, prije 25 godina za prekid crnog niza protiv Juventusa potreban im je bio Predrag Mijatović.

U povodu 25. godišnjice tog velikog događaja za Kraljevski klub, As je Mijatovića odveo na mjesto koje naziva "svetištem", na stadion u Amsterdamu gdje je zabio svoj veliki pogodak. Tamo je Mijatović rekao: "Madridisti se uvijek oduševljeno sjećaju te utakmice jer je bila početak svega onog divnog što je nakon nje slijedilo za Real" pa nazvao Davora Šukera.

"Crnogorac oduvijek ima poseban odnos s Hrvatom. Davor i Peđa u Realu su bili toliko nerazdvojni da su ih zvali Zipi i Zape, prema junacima kultnog stripa, zato se s ovog mjesta morala uspostaviti balkanska veza", piše španjolski medij.

Hrvat se javio na poziv. "Peđa, moram te podsjetiti da si mi večer prije finala neprekidno ponavljao da ćeš zabiti", rekao je Šuker. "Istina Davore, a ti si mi ponavljao: 'Molim te, hajde spavati, sutra igramo finale Lige prvaka'", odgovorio je Mijatović. "Ali bio si u pravu, kakvu si golčinu zabio", rekao je Šuker oduševljeno se prisjećajući povijesnog trenutka.

VIDEO: Španjolci objavili budućnost Luke Modrića: Imat će plaću od 10 milijuna eura godišnje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije