Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAESTRO I DALJE OČARAVA

Mijatović: 'Modrić sigurno želi još ostati u Realu. Imao je impresivnu ponudu iz Arabije'

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/7
29.12.2023.
u 12:29

U Madrid je danas 38-godišnji Luka Modrić stigao još 2012. godine iz Tottenhama za 35 milijuna eura. 'Kraljevskom klubu' bila je to izvrsna investicija. Dobili su neponovljivog veznjaka s kojim su osvojili pet naslova prvaka Europe i tri naslova La Lige

Jedna od najvećih priča prijelaznog roka prošloga ljeta bio je novi ugovor Luke Modrića i Real Madrida. Kapetanu hrvatske reprezentacije i legendi Santiago Bernabeua nudile su se lukrativne opcije u Saudijskoj Arabiji, no maestro je naposljetku odlučio ostati vjeran 'kraljevima'.

Kako ove godine ima manju minutažu, a mnoge zvijezde španjolskih velikana već su otišle za milijunima s istoka, tamošnji mediji strahuju od odlaska ovog velikana i nerijetko pozivaju da ostane još godinu dana. Ovakvo rješenje zapravo ima smisla obzirom da Modrić i dalje igra na najvišoj razini, a svakako zaslužuje priliku postati najstariji strijelac u dresu Real Madrida (trenutno je drugi najstariji).

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
1/19

Vrlo je vokalan oko Modrićeve situacije u tijeku sezone bio nekadašnji napadač Reala, a zatim i sportski direktor kluba Predrag Mijatović. Opetovano je navodio kako je Modrić izrazito motiviran da klubu pruži svoje najbolje igre i kako se fizički sjajno osjeća. Ponovo je govorio o kapetanu vatrenih, ovoga puta za El Larguero.

"Osobno bih volio vidjeti Modrića u Realu i 2024. godine, bez obzira na njegovu dob i komentare koji bi možda uslijedili. Nismo razgovarali o tome, ali siguran sam da bi on htio ostati. Njegov je cilj braniti boje Reala. Luka je i ove godine pokazao da ima još snage u njemu. Imao je impresivnu ponudu iz Saudijske Arabije, ali ostao je u Realu premda je znao da će kluba dati više prilika mladima", rekao je Mijatović.

VEZANI ČLANCI:

U Madrid je danas 38-godišnji Modrić stigao još 2012. godine iz Tottenhama za 35 milijuna eura. 'Kraljevskom klubu' bila je to izvrsna investicija. Dobili su neponovljivog veznjaka s kojim su osvojili pet naslova prvaka Europe i tri naslova La Lige. Modrić je u bijelome dresu odigrao 508 utakmica te upisao 38 pogodaka i 80 asistencije, a nebrojenim čarobnim potezima i danas nastavlja očaravati španjolsku i svjetsku nogometnu publiku.

VIDEO Modrić pronašao novi klub od iduće sezone? Presudili su razgovor sa zvijezdom i astronomska plaća

Komentara 2

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
04:06 31.12.2023.

Gledati njegove majstorije nikad prije vidjenih asistencija je privlegija samo nekoliko generacija (babyboomers, milenials, X-gen). Jednom kad zavrsi karijeru njegovo ime ce biti upisano uz sami vrh nogomenih umjetnika.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
13:26 29.12.2023.

Modrić mi djeluje kao čovjek koji ne voli promjene. Zato odbija Arape i zato odbija pomišljati o mirovini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije