Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA NA KLUPI

Mihajlović umjesto Inzaghija na klupi Bologne

Siniša Mihajlović
Foto: Reuters/PIXSELL
28.01.2019.
u 21:43

Inzaghi je na klupu Bologone stigao po završetku prošle sezone kada je zamijenio Roberta Donadonija koji je prošle sezone s "plavo-crvenima" zauzeo 15. mjesto u prvenstvu.

Trenutačno 18-plasirani sastav talijanskog nogometnog prvenstva Bologna u ponedjeljak je smijenio trenera Filippa Inzaghija te za novog šefa struke postavio srpskog stručnjaka Sinišu Mihajlovića.

Po Inzaghija je koban bio visok 0-4 domaći poraz od pretposljednjeg Frosinonena u nedjeljnom susretu 21. kola. Nakon tog rezultata Bologna je ostala u zoni ispadanja sa samo 14 osvojenih bodova, tri manje uz utakmicu više od 17. Empolija i četiri manje od 16. Udinesea.

Inzaghi je na klupu Bologone stigao po završetku prošle sezone kada je zamijenio Roberta Donadonija koji je prošle sezone s "plavo-crvenima" zauzeo 15. mjesto u prvenstvu.

Mihajloviću će ovo biti drugi mandat u Bologni, na klupi ovog kluba bio je i u sezoni 2008/09., u tom svom prvom samostalnom trenerskom poslu u karijeri zadržao se tek 22 utakmice.

Komentara 2

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:50 28.01.2019.

Srpski stručnjak Miniša Sihajlović, da pukneš od smjeha čovjek koji će oboriti rekord po mjenjaju klubova a dobio nogu i u reprezentaciji svoje zemlje, ne sjećam se ni jednog nakon Radomira Antića da je neki stručnjak uglavnom prodavači magle

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije