Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon sukoba

Mihajlović: Eto'o? Ne želim uopće čuti za njega

Siniša Mihajlović
Reuters/PIXSELL
02.02.2015.
u 22:46

- Smatram da je to ozbiljan nedostatak poštovanja prema meni i ostatku momčadi. Eto'o je sve učinio na svoju ruku i poslije tog treninga ne želim ga niti vidjeti niti čuti

Nakon svađe Samuela Eto'a i Siniše Mihajlovića, zbog koje se nagađa da će kamerunski nogometaš već sada napustiti Sampdoriju, oglasio se trener koji je osudio ovaj potez.

- Smatram da je to ozbiljan nedostatak poštovanja prema meni i ostatku momčadi. Eto'o je sve učinio na svoju ruku i poslije tog treninga ne želim ga niti vidjeti niti čuti. Ne znam zašto je otišao i ne znam što će klub sada napraviti po tom pitanju, rekao je Mihajlović.

>>Samuel Eto'o tek je stigao, a već se sukobio sa Sinišom Mihajlovićem!

Komentara 2

AZ
antonio_zg
09:05 03.02.2015.

Samuel E'to. Kad igras 7-8 sezona u najvecim klubovima Europe za milijune gdje si jedan od glavnih igraca i onda odes u Dagestan jer su dali koji miljun vise, onda to stvarno govori puno o karakteru igraca. Jasno je da svatko igra za novac, ali izmedju 15m u Dagestanu i 8 m u Barceloni/interu/Manchesteru/Bayernu moras biti nikakav sportas da sa 30 godina odes u Dagestan

Avatar Kristijan Kašić
Kristijan Kašić
01:54 03.02.2015.

Nitko ne zeli raditi sa Srbinom, pa tako ni Eto'o

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije