Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI UDARCA U OKVIR

Migliore primio tri gola u debiju za novi klub

Pablo Migliore (1)
Dalibor Urukalović/Pixsell
03.08.2013.
u 14:55

Migliore je primio tri pogotka iz tri udarca domaćina, ali nije kriv ni za jedan gol.

Pablo Migliore debitirao je za svoj novi klub Argentinos Juniorse nakon što je poslije samo dva mjeseca napustio Dinamo.

Argentinac debi neće pamtiti po dobrome budući da je njegov klub s 3:1 poražen kod Godoy Cruza. Migliore je primio tri pogotka iz tri udarca domaćina, ali nije kriv ni za jedan gol.

Migliore je branio četiri utakmice za Dinamo i primio samo jedan pogodak. Vratar kojega zovu Luđak nakon toga je naprasito napustio Maksimir uz objašnjenje da mu nedostaju Argentina, bolesni otac te bivši klub San Lorenzo.

>> Migliore: U Dinamu su bili srdačni čak i kad sam raskidao ugovor

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije