Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kladioničarski kutak

Microsoftova analiza: Hrvati će pobijediti i Čehe

Hrvatska - Turska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
17.06.2016.
u 13:00

Analiza je pokazala kako je hrvatska reprezentacija efikasnija od Češke

Hrvatska će pobijediti Češku tvrdi Microsoft, koji je razvio softver za analiziranje i predviđanje ishoda utakmica na Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj.

Analiza je pokazala kako je hrvatska reprezentacija efikasnija od Češke. Vatreni su u zadnje dvije pobjede protiv Moldavije (1:0) i San Marina (10:0) zabili ukupno 11 pogodaka.

U 1. kolu Eura Hrvatska je pobijedila Tursku sa 1:0, a Češka je izgubila od Španjolske 0:1.

I Španjolci će izboriti drugu pobjedu na Euru. Sastav Vicentea Del Bosquea igra promjenljivo, ali pobjeđuje. Turci im ne bi trebali stvarati problem, jer zabijaju manje od njih. Španjolska je protiv Čeha do pobjede došla u 87. minuti strijelac je bio Piqué.

Italija pobjeđuje Švedsku, jer su njihovi napadači u zadnjih nekoliko mjeseca bili upješniji. U 1. kolu Talijani su nadigrali Belgijce sa 2:0, dok su Šveđani s Ircima igrali 1:1.

Komentara 1

DU
Deleted user
13:19 17.06.2016.

e ovoga se bojim, dosad su 90% promašili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije