Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE SPREMNO

Mičijević prije nove provjere: Kad noge olakšaju, bit ćemo još poletnije

Goran Kovacic/PIXSELL
27.11.2021.
u 17:10

U Poreču Hrvatice očekuje novi dvoboj sa Slovenkama.

Rukometašice Hrvatske završavaju pripreme za Svjetsko prvenstvo koje 1. prosinca počinje u Španjolskoj. Izabranice Nenada Šoštarića nalaze se u Poreču gdje odrađuju zajedničke treninge sa Slovenkama. S njima smo odigrali jednu zatvorenu utakmicu i pobijedili s 28:24, a danas (19 sati, dvorana Žatika) igraju drugu, službenu, uz izravan TV prijenos na RTL-u.

– Neke naše igračice u klubovima igraju na drugačiji način. Ana Debelić u klubu uopće ne igra obranu, a tu mora biti glavna. Ćamila igra stalno, a Keti (Katarina Ježić) u Siófoku igra na malo drugačijoj poziciji. To su detalji koje moramo "uštimati" – istaknuo je izbornik Šoštarić.

Ćamila Mičijević, kao po običaju, bila je dobro raspoložena.

– Rezultat je dobar i bila je dosta dobra utakmica. Sve smo pokazale da možemo igrati. Puno smo lopti primile na liniju i definitivno se time moramo pozabaviti do Svjetskog prvenstva. Vjerujem da ćemo popraviti te sitnice. Znamo gdje smo griješile. Kad noge olakšaju, bit ćemo još poletnije. Ne sumnjam da možemo još više pojačati obranu. Ovo definitivno nije naše najbolje izdanje – istaknula je Ćamila.

Hrvatska će nastup na Svjetskom prvenstvu otvoriti utakmicom protiv Brazila koja je na rasporedu u četvrtak 2. prosinca, u Ciutat de Castellu. Početak je u 18 sati. Potom slijede utakmice protiv Paragvaja (4. prosinca) i Japana (6. prosinca). Prve tri iz skupine idu u drugi krug.

Komentara 1

Avatar xilandar
xilandar
06:52 28.11.2021.

Camila javi se!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije