Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA GESTA

Michael Jordan darovao muzeju Dražena Petrovića potpisani dres

Muzej Dražen Petrović
Foto: VL
1/4
06.03.2016.
u 23:55

'Nikada neću zaboraviti poseban trenutak kada mi je Michael rekao da je igrati protiv Dražena bio izazov, ali i lijepo iskustvo, te da je Dražen bio igrač koji je otvorio vrata NBA lige europskim igračima.'

U subotu, 05. ožujka 2016. budućnost europske košarke se povezala s njezinim pionirom kada je 40 polaznika Jordan Brand Classic kampa posjetilo Muzejsko-memorijalni centar Dražena Petrovića u Zagrebu.

Igrači rođeni 2000. godine i mlađi upoznali su se s Petrovićevim nasljeđem, koliko je naporno trenirao da bi ostvario svoje snove i što je značio za hrvatski narod, tijekom privatnog obilaska jedinog muzeja na svijetu koji je posvećen jednom košarkašu. Nakon obilaska igrači su imali priliku razgovarati s Draženovom majkom, koja ih je nadahnula pričama o njegovoj strasti i ljubavi prema igri.

Na kraju posjeta, gospođi Petrović je darovan potpisani dres Michaela Jordana, poslan od Michaela osobno u ime branda Jordan, koji će biti izložen u muzeju. Gospođa Petrović je odgovorila riječima:

- Dirnuta sam i počašćena gestom, a potpisani dres Michaela Jordana imat će posebno mjesto u Draženovom muzeju. Nikada neću zaboraviti poseban trenutak kada mi je Michael rekao da je igrati protiv Dražena bio izazov, ali i lijepo iskustvo, te da je Dražen bio igrač koji je otvorio vrata NBA lige europskim igračima.

>> Mazalin: Jordanu je Dražen bio najbolji Europljanin u NBA

Komentara 2

PL
Plavsavzut
06:36 07.03.2016.

E da je naš Mozart još živ, bilo bi obrnuto..

BL
Blender
04:09 07.03.2016.

U Hrvatskoj se otvaraju muzeji sportasa, zato i je umjetnost na razini Albanije kad novac uvijek ide u krivom smjeru,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije