Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKANI BEZ SP-a

Mi plešemo i idemo u Brazil, a oni ne idu

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
23.11.2013.
u 14:03

Brojni su veliki igrači ostali bez SP-a. Prvo ime svakako je Zlatan Ibrahimović, uz Messija i Cristiana Ronalda najbolji igrač svijeta, piše novi Max!

Kako se bude bližio lipanj sljedeće godine, u vrijeme dok će Niko Kovač s bratom Robertom nabijati formu reprezentativcima Hrvatske, u državi će rasti broj prodanih TV prijamnika, javljat će se 4,5 milijuna izbornika i lamentirati o tome tko treba igrati, donosi Max.

Tako je bilo uvijek, tako će biti i sada. U utorak, 19. XI. kad je sudac označio kraj utakmice s Islandom, kad je na semaforu zasvjetlilo završnih 2:0, euforija se širila Maksimirom, ali i cijelom državom. U tom trenutku slavlja nitko nije pitao koliko košta kilovat struje, je li se broj nezaposlenih na burzi popeo do 400.000 tisuća....

Izbacili smo Balea, Ivanovića...

Narod se veselio, Hrvatska je u utorak bila jedno, kao da ništa drugo nije bilo važno. I Hrvati će u lipanjskim noćima, a nadajmo se i u srpanjskima, biti prikovani na kauču i gledati što naši rade u Brazilu. Jer, u Južnu Ameriku neće ih baš previše.

Još će manje tamo biti navijača Švedske, Češke, Slovačke, Srbije... njihovi ljubimci će, baš kao i navijači, SP gledati kod kuće. Brojni su veliki igrači ostali bez SP-a. Prvo ime svakako je Zlatan Ibrahimović, uz Messija i Cristiana Ronalda najbolji igrač svijeta.

– Svjetsko prvenstvo bez mene nije gledljivo - ‘skromno’ je nakon 3:2 poraza od Portugala rekao Zlatan. A majstor je zabio dva gola, no što vrijedi kad je morao zapljeskati Cristianu koji s tri gola ‘podrpao’ Šveđanima zrakoplovne karte za Brazil. Zlatan je jedan od najboljih na svijetu, a Gareth Bale jedan je od najskupljih. Gotovo 100 milijuna eura platio je Real za njega, a Wales nije imao nikakve šanse u našoj skupini. No, Real će biti zadovoljan, imat će Balea na početku priprema, odmornog, kao i Arsenal Ramseya. Odmorni će biti i drugi velikani, Petr Čech (Češka), Ivanović, Kolarov, Subotić (Srbija), Alaba (Austrija).

Lewandowski prijeti Mandži

Mario Mandžukić bi se mogao naći u problemima ostane li u Bayernu jer će puno odmorniji od njega biti Robert Lewandowski, Poljska ne ide u Brazil, a Lewandowski mu dolazi u Bayern.

No, pustimo sad brige, vrijeme je veselju. Naši su nam ga igrači priskrbili, kao i sebi. Očito su shvatili da je Brazil vrhunac ove generacije i zato su ‘poginuli’ protiv Islanda i sebi omogućili veliku smotru. I zaslužili su ona ‘islandska’ piva.

Gareth Bale

Jedan od najskupljih igrača svijeta ima peh da igra za slabi Wales.

Zlatan Ibrahimović

Najveći gubitak za SP je njegov izostanak, Švedsku je izbacio CR.

Branislav Ivanović

Srbija je pokleknula u kvalifikacijama u našoj skupini.

Marek Hamšik

Slovačka nije prošla pa ni igrač Napolija neće vidjeti Brazil.

Robert Lewandowski

Veliki napadač s ostalim će Poljacima SP gledati na TV-u.

Komentara 11

DI
diaz
16:08 23.11.2013.

Meni je osobno naj draže što je Hrvatska na Sp-u, a za ostale mi je svejedno.

PI
pinkec
16:29 23.11.2013.

Cestitamo nasim Vatrenim, koji su sa srcem za Lijepu nasu! Decki,sada do kraja!

PM
Perpetuum Mobile
19:12 23.11.2013.

bravo novinaru za ovaj clanak- tako se vracaju provokacije onima sa istoka. fino zapakovane a kad se procita izmedu redaka moze se skuziti na koga se odnosi. mi ili kako oni kazu "NDH"idemo a "komsija" ne. bravo novinaru samo tako dalje. oko za oko ,zub za zub.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije