Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajec iz Atene
Povratak na članak

'Mi nemamo posebnu disciplinu, ali Grci su tek nedavno shvatili da je bolje ostati kod kuće'

Ma ja sam rizičan po svemu, ne samo zbog tih bolesti koje sam imao već i zbog godina, ha-ha. Moram paziti, malo se prošetam, pokušavam izbjeći stres koliko god je to moguće – kaže Zeko, koji je nedavno proslavio 64. rođendan

Komentari 2

PE
peronja
07:42 06.04.2020.

Junaci uporno pokušava Zeku gurnuti u ovu lakrdiju s Dinamom, no on je prepristojan zagrebački dečko da mu veli da se goni u neku stvar. Kao veliki nogometni stručnjak (Engleska, Grčka, Hrvatska) svjestan je da se moraju smanjiti troškovi klubova,, a ugovori igračima i Bjelici su tu najveći dio. Iako je Zajec sigurno jedan od onh kojima je Mamić nanio najveću nepravdu, kao gospon neće ovu situaciju iskoristiti za osobni obračun. Bravo Zeko!

VL
IT
I-To
17:34 06.04.2020.

Vi po Gradovima nemate disciplinu i negovorite sa mi .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.