Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA liga

Metalurg bez Červara, ali s Jaganjecem traži bodove protiv plinara

03.10.2017.
u 08:10

Mi utakmicu protiv Metalurga moramo pobijediti. Ne želim se opterećivati onime što je bilo lani - kaže trener Kamenica

Nakon poraza od Vardara u skupini Lige prvaka (21:27), rukometaši PPD Zagreba okreću se potpuno današnjem susretu SEHA Gazprom lige. Plinari su ostali u Skoplju jer im je današnji suparnik Metalurg.

Ovoga puta na klupi neće sjediti Lino Červar, već Aleksandar Jović, nekadašnji igrač zagrebaša. Jović je imao debi na klupi proteklog vikenda kada je Metalurg pobijedio portugalski Sporting u skupini Lige prvaka.

– Mi utakmicu protiv Metalurga moramo pobijediti. Ne želim se opterećivati onime što je bilo lani. Ne bi valjalo da nam jedna tako mlada ekipa kao Metalurg održi lekciju svojom borbenošću i trkom. Porazom u Prešovu i domaćim remijem s Celjem prosipali smo neke važne bodove i stoga je od iznimne važnosti da iz dvoboja s Metalurgom odnesemo sva tri boda – rekao je Kasim Kamenica, trener zagrebaša.

Josip Božić-Pavletić, povremeni hrvatski reprezentativac, nije igrao ni minute protiv Vardara pa se očekuje njegova današnja veća minutaža.

– Utakmica protiv Vardara nas je dosta potrošila, ali nema vremena za plakanje, već se moramo skupiti i dati sve od sebe da budemo pravi protiv Metalurga. Trener je naglasio da je sve osim pobjede za nas neprihvatljivo i tako moramo ući u utakmicu i odigrati svih 60 minuta. Što se tiče suparnika, mogu reći da je riječ o jednoj jako dobroj, mladoj i odlično posloženoj ekipi - istaknuo je Josip i dodao:

- Poznati su kao domaćinska momčad, a to smo osjetili i na svojoj koži lani kada su nas ovdje nadigrali. Sigurno da im želimo vratiti za to i mi mlađi koji smo do sada igrali nešto manje minuta moramo podmetnuti leđa i dostojno zamijeniti one starije koji su više potrošeni ulaskom u sezonu. Tko god danas bio na parketu, bitno je da pruži sve od sebe. 

Komentara 1

Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
08:25 03.10.2017.

Ako ima sportske pravde Makedonci če pobjediti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije