Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leo veličanstveni

Messi u lovu na Peleov rekord: Nedostaje mu samo četiri pogotka

real,barcelona,lionel messi (1)
Reuters/PIXSELL
21.10.2012.
u 09:03

Bio mu je to 15 hat-trick u La Ligi te 11. prvenstveni pogodak ove sezone

Lionel Messi jučer je po tko zna koji puta odigrao fantastičnu utakmicu. U pobjedi Barcelone 5:4 nad Deportivom, Messi je postigao tri pogotka i imao jednu asistenciju. Bio mu je to 15 hat-trick u La Ligi te 11. prvenstveni pogodak ove sezone u osmom nastupu.

Čudesni Argentinac jučer je oborio jedan osobni rekord. Naime, kada se gleda kalendarska godina, ovo mu je bio 59 pogodak u dresu Barcelone, čime je za jedan pogodak premašio učinak iz 2010. godine,  s time da je tek listopad.

Najviše pogodak u jednoj kalendarskoj godini zasad je postigao Pele koji je 1959. postigao 75 pogodaka (66 za klub i 9 za Brazil), a taj bi rekord uskoro mogao pasti. Kada se Messijevim pogocima za Barcu doda 12 pogodaka koje je postigao za Argentinu ispada da je on ove sezone postigao 71 pogodak, samo četiri manje od Pelea...

>>>VIDEO Spektakl u La Coruni: 9 golova, 8 kartona i pobjeda Barce!

>>>Lionel Messi nakon hat-tricka Deportivu postao otac!

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar johnny_depps_friend
johnny_depps_friend
09:17 21.10.2012.

U Peleovo vrijeme je nogomet bio bezbrižno haklanje na školskom igralištu u odnosu na ovaj atomski nogomet koji sad gledamo. Usporedba je bezvezna, Pele danas ne bi centar prešao s loptom.

NO
Nož
10:59 21.10.2012.

Maradona i Messi...Samo Argentinac moze nadmasit najboljeg argentinca

KL
klubuhb1
11:01 21.10.2012.

Godina 2052, Ronaldo priča svojim unucima: "znate draga dječice, i ja sam bio dobar nogometaš ... ali sam igrao u vrijeme jednog još boljeg". A šta se tu može, ćivot je takav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije