Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelona

Messi: U finalu ću igrati kao da mi je posljednja utakmica

\'Barcelona\'s Argentinian forward Lionel Messi celebrates after scoring during the Champions League semi-final first leg football match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stad
\'LLUIS GENE\'
24.05.2011.
u 10:00

Najbolji inogometaš svijeta i igrač Barcelone Lionel Messi izjavio je da će 28. svibnja u finalu Lige prvaka protiv Manchester Uniteda igrati kao da mu je posljednja utakmica u karijeri

Susret na Wembleyju bit će repriza finala iz 2009. godine kada je Barcelona pobijedila crvene vragove sa 2:0.

– U finalu ću igrati kao da mi je posljednja u karijeri. To je posebna utakmica, a imam i lijepa sjećanja na finale prije dvije godine u Rimu. Igramo protiv velikog suparnika koji ima mnogo kvalitetnih nogometaša kao što je Wayne Rooney. Susret će biti izjednačen, a u finalu nema favorita. Takve utakmice odlučuju detalji – rekao je Argentinac Lionel Messi.

Komentara 3

OB
-obrisani-
10:14 24.05.2011.

Messi: U finalu ću igrati kao da sam Ivica Olić ili Luka Modrić prije World Cupa 2010 u JAR-u i da mi je to posljednja utakmica a čeka mi gledanje najboljih po TV ekranu..

MA
Mamlaz
13:38 24.05.2011.

EUJanez: pod gledanjem najboljih mislim na Zlobenske reprezentativce koji sanjaju da jednog dana zaigraju za velike klubove kao što su St. Pauli, Derby County, Almeria i slični. Dotad, Maribor i drga Njemačka liga! :) Pozdrav iz dežele.

CU
cupus
21:34 24.05.2011.

Nemoj tako..pa imaju oni ,covjeka, i u Kolnu samo ne igra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije