Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETAN ZBOG REMIJA

Messi skroman: Ne želim pričati o sebi! Mogli smo i izgubiti...

real,barcelona,lionel messi (1)
Reuters/PIXSELL
08.10.2012.
u 10:46

Argentinac je postao prvi igrač u povijesti koji je na Nou Campu postigao sto golova

Lionel Messi nije žalio zbog remija s Real Madridom na Camp Nou. Briljantni Argentinac koji je postigao dva pogotka smatra da su mogli ostati bez ijednog boda.

- Ostali smo na osam bodova prednosti pred Realom, a mogli smo biti i na samo pet. Voljeli bismo da smo pobijedili, ali igrati s Realom nije lako - kazao je Messi.

U ovom El Clasicu postavio je još jedan rekord. Postao je prvi igrač koji je na Barceloninom stadionu postigao sto golova. No, odbija govoriti o Zlatnoj lopti i o činjenici da se susret sveo na obračun njega i Cristiana Ronalda, koji je također dva puta tresao mrežu.

- Neću govoriti individualno. U ovoj utakmici vidjela se jednakost obiju momčadi. Bilo je sjajno igrati - dodao je Argentinac.

Njegov trener Tito Vilanova ostao je u nevjerici na izjavu Josea Mourinha da je sudac napravio tek jednu pogrešku i to na štetu Reala.

- Nakon svih priča da neće spominjati suđenje, Mourinho kaže nešto takvo. Zato odgovaram - ako ćemo pričati o suđenju, idemo razgovarati o svim odlukama, a ne samo o onima koje zanimaju Mourinha. Samo ću reći da je bio prekršaj na Iniesti prije Realova izjednačujućeg pogotka - rekao je Vilanova.

Također, odgovorio je Realovom braniču Pepeu koji je optužio Katalonce da su previše simulirali.

- Ako je Pepe rekao da smo glumili, onda samo mogu odgovoriti da biste od svih njegovih prekršaja koje je napravio u nedjelju mogli snimiti film - dodao je trener Barce.

>> Mourinho: Ronaldo i Messi su s drugog planeta!

>> Messi - Ronaldo 2:2; Modrić susret gledao s klupe

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar germanicus I
germanicus I
11:06 08.10.2012.

Rezultat je jasan ali na terenu je Barcelona bila klasu bolja!

IS
istima
12:13 08.10.2012.

Jako mi je simpatična skromnost velikana Mesija..... no ne mogu ne cijeniti niti Ronaldovu umišljenost sa pokrićem... Bravo za obojicu. Ovakvo nadmetanje najvećih, inače možemo gledati samo u fikciji na holivudski način..

DW
dr.who
18:12 08.10.2012.

Svaka čast svima,no na youtubu ima najnovija utakmica najboljeg svih vremena...Ronaldinha.Zabio je hat-trick i to kakve golčine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije