Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leo vrijeđa i druge

Messi rasplakao Tella: Ti si nitko i ništa, tu si da bi igrao za mene

'Barcelona's Lionel Messi celebrates a goal against Zaragoza during their Spanish First division soccer league match at Camp Nou stadium in Barcelona, November 17, 2012. REUTERS/Albert Gea (SPAIN - T
Reuters/Pixsell
28.08.2013.
u 22:02

"Toliko si loš da mi nije jasno kako možeš biti tako skup. Gol ne znaš zabiti, zato bolje dodaj meni"

Oduvijek je u javnosti prevladavalo mišljenje kako je Messi skroman i pristojan te da nije kontroverzan igrač. No, čini se da ipak nije tako. Prvo se prošle sezone nekoliko puta sukobio s Davidom Villom, a prema pisanju španjolskih medija, upravo ga je Argentinac izbacio iz kluba jer nije podnosio da ne bude glavna (i jedina) zvijezda kluba. A danas je u španjolskom istraživačkom portalu El Confidencionalu objavljen tekst o tome da Messi vrijeđa suigrače. Između ostalog, piše da je jednom prilikom rasplakao suigrača Tella.

\"Što radiš? Ti si nitko i ništa. Dodaj mi loptu jer tu si da bi igrao za mene\" - navodna je Messijeva izjava koja je jako pogodila mladog krilnog napadača.

Na udaru su se našli gotovo svi igrači, piše u daljnjem dijelu teksta u El Confidencionalu, ali su s vremenom počeli to ignorirati. Na udaru se svojevremeno našao i Alexis Sanchez.

\"Toliko si loš da mi nije jasno kako možeš biti tako skup. Gol ne znaš zabiti, zato bolje dodaj meni\", rekao je Messi Čileancu.

Naravno, objavljeni materijali možda su i nepouzdani, ali gdje ima dima, ima i vatre...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije