Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skromni Argentinac

Messi: Nisam ja najbolji na svijetu, već Barça

Leo Messi
Reuters
21.12.2009.
u 19:59

Barcelonin argentinski as Lionel Messi najveći je favorit za osvajanje FIFA-ine nagrade za najboljeg nogometaša svijeta u ovoj godini.

FIFA-ina gala večer u ponedjeljak navečer u Zürichu vjerojatno će Messiju donijeti novo veliko priznanje, nakon što je nedavno već primio Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg svjetskog nogometaša ove godine u prestižnom izboru France Footballa.

Prošle godine je oba trofeja ponio Portugalac Cristiano Ronaldo, a ove godine je stigao red i na Messija, koji je vodio svoj klub Barcelonu do čak šest različitih trofeja! Barça je osvojila Ligu prvaka, španjolsko prvenstvo i Kup kralja, španjolski i europski Superkup, a proteklog vikenda i Svjetsko prvenstvo klubova!

- Ne osjećam se kao kralj svijeta, niti kao najbolji nogometaš na planeti. Ne vjerujem u te stvari. Ista sam osoba kao što sam i uvijek bio, ne osjećam se kao najbolji, najbolja je – Barcelona – izjavio je 22-godišnji as za španjolski list el Periodico.

- Moja su razmišljanja vezana jedino uz momčad i uz naša postignuća. Kada se sjetim što smo sve osvojili, zadovoljstvo je još veće. Kasnije je, naravno, lijepo okititi se i individualnim nagradama. Bila je ovo povijesna godina i za Barcelonu i za mene, ali, samo zahvaljujući radu svih članova mog kluba - dodao je Messi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije