Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BESKRAJNO TUŽAN

Messi: Nisam došao na Pepovu presicu, nisam htio pokazati tugu...

'Barcelona\'s Argentinian forward Lionel Messi kneels down as Barcelona lose to Chelsea during the UEFA Champions League second leg semi-final football match Barcelona against Chelsea at the Cam Nou s
'JOSEP LAGO'
27.04.2012.
u 19:20

– Želio bih Pepu zahvaliti svim srcem za ono što je dao mojoj karijeri i meni osobno – napisao je Messi na Facebooku.

Igrači Barcelone tužno su primili da ih voljeni trener Pep Guardiola napušta, a jedan iz svlačionice to je posebno emotivno doživio. Jasno, riječ je o Leu Messiju. Argentinac je bio glavni nositelj slavne Guardioline ere na klupi Barce, a upravo je on i dao Argentincu sve povjerenje čime je u nekoliko godina postao najbolji igrač na svijetu.

Iako je bilo predviđeno, na konferenciji za novinare na kojoj je Pep najavio da odlazi, Messi se nije pojavio, no drugi suigrači ipak jesu.

''Želio bih Pepu zahvaliti svim srcem za ono što je dao mojoj karijeri i meni osobno. Unatoč osjećajima koje imam prema njemu, nisam otišao na njegovu konferenciju za novinare jer sam znao da bi se novinari koncentrirali na tugu na licima nogometaša, a to nisam htio pokazati'', napisao je Messi na Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 6

XY
xyzzyx
21:12 27.04.2012.

Tugu, moš mislit vama je tuga za lovom, ionak je imate previše pa ne drobite.

MG
mgodek2
22:04 27.04.2012.

Baš je odvratan ovaj tvoj komentar xyzzyx. Tebi, čini se, sve ljudsko je strano.

VI
Vema Invest
23:58 27.04.2012.

Jadan Messi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije