Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALI ARGENTINAC

Messi: Kritičarima ću odgovoriti na SP-u

Lionel Messi
Reuters
18.05.2010.
u 21:05

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi doputovao je u utorak u Buenos Aires, kako bi se priključio pripremama reprezentacije Argentine za Svjetsko prvenstvo.

Dakako, Messija su u zračnoj luci dočekali mnogobrojni reporteri. Zanimalo ih je, između ostalog, kako se nosi s čestim kritikama medija i navijača da u dresu reprezentacije ne prikazuje niti približno iste partije kao u Barceloni, s kojom je prošlog vikenda osvojio drugi uzastopni naslov prvaka Španjolske.

- Dres argentinske reprezentacije za mene nije nikakvo breme, igranje za Argentinu ne predstavlja mi pritisak. Niti u Španjolskoj ne igram sam, već u momčadi koja je predodređena za pobjede. A mojim kritičarima ću odgovore ponuditi na terenu. Svjetsko prevnstvo je krasna prilika da Argenticima dokažem da u dresu reprezentacije mogu biti jednako dobar kao i u onom Barceloninom – poručio je Messi.

Upitom hoće li izbornik Diego Maradona graditi momčad oko njega, nije bio baš oduševljen.

- Diego ne gradi momčad oko mene. Moramo djelovati samo kao tim, svatko mora igrati samo za momčad.

Na kraju, navijačima argentinske reprezentacije ponudio je veliku dozu optimizma.

- Ja vjerujem da je Argentina kandidat za osvajanje Svjetskog prvenstva. Međutim, u poimanju javnosti, mi sigurno nismo među najvećim kandidatima s obzirom na put koji smo prešli da bismo se uopće kvalificirali na Mundijal. To je za nas i dobro da nas ne tretiraju kao velikog favorita. Imat ćemo odličnu priliku za dokazivanje – zaključio je Barcelonin as, koji se sprema za svoje drugo Svjetsko prvenstvo.

Na prvom, prije četiri godine u Njemačkoj, Messi se nije baš naigrao. Četvrtfinalni dvoboj, u kojem je domaćin Njemačka eliminirala ''gauče'' na penale, gledao je od početka do kraja s klupe.

Podsjećamo, Argentina će u Južnoafričkoj Republici igrati u B skupini, u kojoj su još Nigerija, Južna Koreja i Grčka.

Komentara 1

EU
EUPatriot
21:12 18.05.2010.

Messi: Kritičarima ču odgovoriti na SP.. Olić: Domoljubno oduševljenim mojim igrama nemam šta reči u vezi SP..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije