Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEVEZ LJUTIT ZBOG IZMJENE

Messi izgubio okladu s Maradonom

Diego Maradona  Carlos Tevez
AFP
28.06.2010.
u 18:52

- Kladili smo se da ću zabiti gol Meksiku. Nisam, sad moram Nijemcima zabiti dva - kaže Messi.

Osmijeh od uha do uha, jedva vidljiv od dima cigare. Pobjedničke cigare. Kasnio je 20-ak minuta na druženje s novinarima, a nakon što se opušteno ušetao na konferenciju za novinare, Fifin ga je službenik zamolio da - ugasi cigaru!

Diego Armando Maradona teatralnim je pokretima to i učinio, kao da je time najavljivao što će njegova Argentina učiniti sa suparnicima do kraja SP-a.

– Najradije bih se sad skinuo u dres i zaigrao! Tako se osjećam, baš kao i prije 24 godine na SP-u u Meksiku – rekao je nakon 3:1 pobjede protiv Meksika najbolji nogometaš svih vremena.

Diego Maradona bio je na meti kritičara i kritizera do početka SP-a. A potom su "haubice" utihnule, primirje je proglašeno samo zbog jedne jedine stvari: dobre igre i dobrih rezultata Argentine! I onaj tko ne voli Maradonu, mora mu priznati da svoj posao radi dobro.

Netko je upitao Maradonu je li mu momčad umorna?

– Pa nismo mi ovdje došli na odmor, već po naslov svjetskih prvaka. Želimo učiniti sve Argentince ponosnima. A ovu pobjedu posvetio bih svom prijatelju Valentinu Rossiju, višestrukom prvaku svijeta u motociklizmu, koji se oporavlja od prijeloma noge – rekao je Maradona i napustio dvoranu s novinarima.

A nekoliko desetaka metara dalje, najbolji igrač dvoboja s Meksikom, dvostruki strijelac Carlos Tevez, bio je vrlo nezadovoljan:

– Ne znam zašto sam zamijenjen. Nisam bio umoran – govorio je Tevez ljutit što mu je Maradona zamjenom odnio priliku da postigne hat-trick.

A Lionel Messi opet nije zabio gol, ne pamtimo kad četiri utakmice zaredom nije zatresao mrežu!

– Izgubio sam okladu s izbornikom da ću zabiti gol Meksiku. Sad moram Nijemcima zabiti dva – kaže Messi.

Argentina je povela iz zaleđa, strijelac Tevez je o tome rekao:

– Pomislio sam da će suci poništiti gol. Srećom, priznali su ga i to nam je pomoglo da pobijedimo.

Nikad nećemo doznati kako bi se utakmica razvijala da je taj gol poništen.

Komentara 1

UN
unbekant
06:49 01.07.2010.

\"Sad moram Nijemcima zabiti dva-kaze Messi-jadnik\",eh Messi,da vi nedobijete 2-3 od Nijemaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije