Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BiH pojačanja

Mešanović došao u Dinamo, Đafić još čeka

\'26.08.2010., Stadion Maksimir, Zagreb - Druga kvalifikacijska utakmica za ulazak u UEFA Europsku ligu, Dinamo - Gyor. Trener Dinama Vahid Halilhodzic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
11.01.2011.
u 14:04

Jasmin Mešanović oduševio je na testiranjima s juniorima plavih i zabio četiri gola te želi ostati. On i kapetan U 21 reprezentacije BiH Adin Đafić u paketu bi stajali oko 600.000 eura

Najbolji strijelac juniorske lige Bosne i Hercegovine Jasmin Mešanović stigao je u Dinamo i obavio testiranja s juniorima te odradio trening. Sve je oduševio, na trening-utakmici zabio je četiri pogotka i izgledno je da će i ostati u Maksimiru.

- Želim se ovdje dokazati, želim ostati - kazao je 18-godišnji napadač tuzlanske Slobode za bosanskohercegovačke medije. Iako je junior, za prvu je momčad ove sezone igrao u četiri susreta.

Navodno je preporuka stigla i do Vahida Halilhodžića i bude li dogovora, mladić bi mogao s prvom momčadi Dinama na pripreme. U Maksimir bi mogao i kapetan  reprezentacije BiH do 21 godine Adin Đafić, također napadač koji je za tu reprezentaciju odigrao 18 utakmica i postigao jedan pogodak. Za svoj Čelik iz Zenice igrao je u ovom prvenstvu 12 utakmica i dvaput tresao mrežu.

Obojicu želi i Hajduk, ali navodno u Sarajevu čeka i Anderlecht, a zainteresirani su i Basel i Kaiserslautern. Dinamo bi oba igrača u paketu mogao dobiti za oko 600.000 eura.

Ključne riječi

Komentara 16

ED
europski dinamo
19:24 11.01.2011.

Jeli Vučević bar naučio skijati kad već nije doveo Mešanovića u Hajduk.

VL
vladek
16:16 11.01.2011.

Veliki Evropski klubovi imaju jako malo svojih igrača,skoro svi su stranci.

MI
milton
14:55 11.01.2011.

Jbga sad će pola Bosne u Dinamo i odemo u tri PM

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije