Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Ašanin

Menadžer ispričao kako mu je učiteljica spasila sina tijekom masakra: 'Ona je za mene heroj'

Beograd: Policija blokirala prometnice kod škole gdje je dječak ubio učenike i profesoricu
Foto: Milos Tesic/ATA Imagesj/PIXSELL
1/3
03.05.2023.
u 15:22

Ašanin se zaputio prema školi te dobio poruku učiteljice koja je izvela djecu na sigurno, u park, pod izlikom da se radi o vježbi kako ne bi prestrašila ostatak učenika.

Tužni prizori ispunili su danas Beograd. Stravična vijest o masakru koji se dogodio u osnovnoj školi "Ivan Ribnikar" proširila se cijelom regijom. U ovom masakru ubijeno je osmero djece, zaštitar, a ranjeno je još šestero djece i nastavnik.

 

Svoju reakciju o ovom događaju podijelio je i košarkaški agent Ivan Ašanin čiji sin pohađa upravo ovu školu.  Ašanin se zaputio prema školi te dobio poruku učiteljice koja je izvela djecu na sigurno, u park pod izlikom da se radi o vježbi kako ne bi prestrašila ostatak učenika.

- Učiteljica za mene heroj. Na putu do parka puno hitne pomoći i policije. Djeca i roditelji okolo plaču. Ne mogu vam opisati osjećaj. Mislio sam da se ovo kod nas nikada neće dogoditi. Tek sada, kada je klinac kod kuće, mene hvata potpuni strah i apsolutna tuga.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BL
blackeder2022
16:20 03.05.2023.

Ma koji bio razlog ovog zločina,da li moguće vršnjačko nasilje,mobing,iskrivljeni vrijednosni sustav,odgovor je u većini slučajeva u obitelji,a uzrok zbog ovakvog epiloga ,u društvu.Postavlja se pitanje,zašto otac vodi maloljetnog sina i trenira ga da puca iz 9mm pištolja ,umjesto daa ga vodi na aktivnosti primjerene njegovom psihofizičkim osobinama?I tu je odgovornost nepobitna oca,odnosno obitelji , jer dijete koje je u pubertetu na određena po.njega negativna iskustva koje doživljava u društvu reagira drukćije nego odrasla psihućki stabilna osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije