Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDI SE NA SNIMCI

Meksički sudac pod istragom zbog udaranja igrača

Uzvratna utakmica play-offa Lige prvaka između Dinama i Šerifa
Slavko Midzor/PIXSELL
03.04.2023.
u 08:00

"Očito su suci ljudska bića, mnogo puta mogu pogriješiti i te pogreške na kraju dovedu do onoga što se dogodilo, puno nesporazuma", rekao je Argentinac za meksičku televiziju TUDN.

Meksički nogometni savez (FMF) pokrenuo je istragu nakon što se pojavila snimka na kojoj se vidi kako sudac Fernando Hernandez tijekom utakmice između Club Americe i Leona udara koljenom u međunožje jednog igrača. Televizijska snimka pokazala je kako sudac Hernandez koljenom udara u međunožje Leonovog veznjaka Lucasa Romera dok su on i njegovi suigrači ljuto zahtijevali pregled VAR-a nakon što je America postigla izjednačujući gol.

Unatoč tome što su lokalni mediji osudili postupak, Romero nije pozvao na kažnjavanje Hernandeza te je rekao kako se radi o nesporazumu.

"Očito su suci ljudska bića, mnogo puta mogu pogriješiti i te pogreške na kraju dovedu do onoga što se dogodilo, puno nesporazuma", rekao je Argentinac za meksičku televiziju TUDN.

"Ne tražim ništa, rekao mi je da je nenamjerno," dodao je.

Međutim, bivši sudac Felipe Ramos Rizo poručio je kako je postupak suca 'neprihvatljiv'.

"Sudac je koljenom udario igrača Leona, ovo bi Fernanda Hernandeza moglo koštati karijere," napisao je na Twitteru.

Sudačka komisija rekla je da će rezultati istrage biti objavljeni kada bude zaključena.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije