Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL

Medveščakov trener: Sada mi je jasno zašto je CSKA najbolji

Medveščak - CSKA
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/9
05.10.2016.
u 12:30

Prva trećina je bila dobra i intenzivna. Igralo se agresivno s puno kontakta i brzo, bio je to odličan hokej - kazao je trener Gordie Dwyer

Hokejaši Medveščaka su u Ledenoj dvorani u svom 16. nastupu ove sezone u KHL-u izgubili od moskovskog CSKA (2:5). Nakon dinamične prve trećine mrežu Medveščaka u drugoj je načeo Da Costa, a za njim su krenuli Muršak, pa Petrov s dva pogotka te Ničuškin.

Gorak okus u ustima malo je isprao Giroux, koji je zabio dva pogotka za Zagrepčane i rezultat na semaforu ostavio na 5:2. Izgleda da ni gotovo popunjene tribine Doma sportova, nisu uspjele uplašiti momčad Dmitrija Kvartanlova, koja je, u svom četvrtom gostovanju u Zagrebu, odnijela drugu pobjedu.

- Nije zabavno zabiti dva gola i izgubiti, igrali smo s njima neko vrijeme, ali u drugoj trećini smo primili dva brza gola i tu smo izgubili disciplinu, ali trebamo uzeti i nešto pozitivno iz toga. Sada smo igrali s dvije vrhunske momčadi i to prilično dobro i moramo ostati pozitivni - prokomentirao je jedini strijelac za zagrebačke plave, Alexandre Giroux.

Iako se bliži zima, medvjedima se izgleda ne spava. Zimski san su, činilo se odgodili, ali jučer su ipak malo zadrijemali, riješenje protiv najbolje momčadi KHL-a nisu uspjeli pronaći.

- Prva trećina je bila dobra i intenzivna. Igralo se agresivno s puno kontakta i brzo, bio je to odličan hokej. Znamo da je njihov stil igre sličan našem. Igraju agresivno, s puno blokova i znali smo da nam neće biti lako. Sada i vidimo zašto su najbolji - zaključio je trener Gordie Dwyer.

Domaću turneju medvjedi će zaokružiti u subotu s ruskim Sjeverstaljom (17 sati).

Komentara 3

FU
FULL
17:41 05.10.2016.

Sinoćnju utakmicu su odlučili suci isključenjem Taylora tako da je preostalih 30 min igre bila samo formalnost. Na žalost opet nismo mogli odigrati susret do kraja s jakim momčadima i dobiti stvarni uvid u naše mogućnosti koliko im možemo parirati i gdje u stvari jesmo? Sve što se piše o Tayloru od pljuvanja do udarca glavom je čista izmišljotina jer ne odgovara istini, odnosno, ništa nije istina već se jednostavno sucima tako "htjelo". Ne znam, da li će zbog isključenja moći igrati u sljedećem susretu jer bi nam to mogao biti veliki problem? Igra nam je do isključenja bila odlična, na svoj način i bolja nego protiv SKA bez obzira što je igra CSKA puno čvršća i opasnija od igre SKA i uvjerljivo (za sad) imaju najviše bodova od svih. Hovinen kao zamjena Taylora, nije kriv ni za jedan gol, pogotovo ne za 3 i 4 gdje je zakazala obrana i vidi se njegov napredak ali zbog golova ipak ga svi razapinju "kao Isusa na križ". Na žalost i ozljede igrača su kumovale "tankoj" klupi i nije mi uopće jasno u cijeloj "priči", gdje je Zanoški?? P.s. Zbog svih geopolitičkih igrica, Medveščak je dobio i sljedeće godine učešće u KHL-u već sad, tako da će učešće u MOL lizi pričekati neka druga vremena jer je KHL odustao od Cardiff Devilsa ako se nešto ne promjeni do ljeta u svim sferama? i tako, "ni krivi ni dužni", opet smo postali "dobri, stari, Medveščak"!

Avatar Oneill
Oneill
12:49 05.10.2016.

Kad prestanete se tući i kad počnete Hokej igrati biti ćete dobri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije