Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krši li izbornica sankcije?
Povratak na članak

Mediji navode da će Iva Majoli nastupiti na turniru u Rusiji koja je pod sankcijama, evo što ona kaže

U ovom trenutku ne planiram nastupiti na turniru u Rusiji, kazala je Iva i zatražila da se o tome ne piše

Komentari 7

ED
edvardl
13:22 10.11.2022.

Ako ode na turnir, izbaciti je iz HTS-a i reprezentacije!

VL
LU
lucio2
01:01 13.11.2022.

Bedakinja. Neka ode i ostane tamo.

VL
TR
Travno221
21:09 10.11.2022.

Što će sad u HDZ-u, njihova vječita izbornica Iva Majoli krši Plenkovićeve sankcije. Čini se da će se Iva ipak morati odreći Putinovih krvavih milijunčića. Ili će ostati bez izborničke fotelje. Bit će zanimljivo... Hvala Večernjaku što je sve to razotkrio!

VL
PA
Paket
13:45 10.11.2022.

Čuj nju, ona još prijeti da to ne bi trebali objaviti... kakva smo mi to držva da jedna Iva Majoli može prijetiti i tražiti takvo što. kak tek onda funkcioniraju političari i poduzetnici

VL
BE
Berri
17:50 10.11.2022.

Anton Filić je sada otvorio Pandorinu kutiju! Po kojoj to logici Iva Majoli krši sankcije prema Rusiji, a Dejen Lovren ne krši? Ovim tekstom se zapravo ne problematizira Iva Majoli, koja je potpuno nebitna, kao i hrvatski ženski tenis, već se postavlja pitanje tko to igra u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji koja je ponos nacije. Ako Dejan Lovren krši sankcije prema Rusiji zašto je onda Zlatko Dalić pozvao takvog nogometaša u reprezentaciju?

VL
BE
Berri
17:46 10.11.2022.

Čekaj malo??? Dejan Lovren može igrati u Rusiji, može zarađivati u Zenitu i trošiti lovu u Saint Petersburg, Moskvi, a Iva Majoli ne smije? Nema mi tu logike!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.