Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski derbi

Medić: S Mamićem sam u sjajnim odnosima, a Dinamo je jako moćan

Dražen Medić
Marko Lukunić/PIXSELL
23.08.2014.
u 13:44

- Izuzetno cijenim njegov rad, on je već u ranoj fazi trenerske karijere dokazao da može raditi vrlo ozbiljno i kvalitetno ovaj posao

Sutra nas u HNL-u očekuje gradski derbi između Dinama i Zagreba. Tom prigodom na konferenciji za novinare pojavio se Dražen Medić, predsjednik i trener momčadi iz Kranjčevićeve.

- Dinamo je strašno moćan. Realno, ako oni budu pravi, mi ćemo imati malo prostora za igranje. No, nećemo se unaprijed predati. Evo, jučer smo analizirali njihovu momčad, gledali tko bi mogao zaigrati protiv nas. Ma nema šanse, pa to je nemoguće pogoditi. Dinamo ima toliko širok i snažan igrački kadar, da je stvarno nemoguće pogoditi tko će zaigrati protiv nas. Siguran sam da će Zoran Mamić odmarati neke igrače poput Brozovića ili Šimunića. No, evo protiv Splita sam gledao Henriqueza i siguran sam kako se radi o najškolovanijem igraču koji je ikada stigao u Dinamo, rekao je Medić.

U kakvim ste odnosima s Zdravkom Mamićem?

- Sjajnim! Uvijek sjajnim.

A bratom Zoranom?

- Izuzetno cijenim njegov rad, on je već u ranoj fazi trenerske karijere dokazao da može raditi vrlo ozbiljno i kvalitetno ovaj posao. Pa lakoćom se domogao i Europske lige. I to protiv vrlo respektabilne momčadi, zaključio je Medić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije