Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija na presudu

Medić: Isplatit ćemo dug Krstanoviću

Dražen Medić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
23.09.2014.
u 08:10

- NK Zagreb je od 1993. do 2004. godine vratio 96 milijuna kuna duga, pa vjerujem i da će ovaj biti riješen. Iako je ovo težak problem u ovoj krizi - kazao je Dražen Medić.

Predsjednik i trener Dražen Medić kaže da odluka Vrhovnog suda da njegov klub mora isplatiti dug svome bivšemu igraču Ivanu Krstanoviću od 600.000 eura neće destabilizirati NK Zagreb.

- Odluka Vrhovnoga suda je neosporna i uprava kluba to je preuzela na sebe budući da ja za to nemam snage. Dopredsjednik Tomislav Čilić počeo je pregovore s Krstanovićevim zastupnicima. NK Zagreb je od 1993. do 2004. godine vratio 96 milijuna kuna duga, pa vjerujem i da će ovaj biti riješen. Iako je ovo težak problem u ovoj krizi - kazao je Dražen Medić.

>> Zagreb mora Krstanoviću isplatiti 600 tisuća eura ili ispada iz lige

Komentara 4

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
10:37 23.09.2014.

Vraćali su dugove s tuđim novcima.Uspjeli su samo bijelu boju u crvenu promijeniti.Vidoje Bulum će riješiti probleme.

LI
Lisabon
13:12 23.09.2014.

Dario Simicu,evo imas jos jedan problem.I treba objaviti kako je financiran Zagrebello s novcima poreznih obveznika,ali to se ne pita jer Zagreb vam nije interesantan kad nema love pa onda nek upravlja tko hoce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije