Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U francuskim medijima

Mbappeov transfer već dogovoren! Šeik s Realom dogovorio silne milijune za protjeranog Francuza

Ligue 1 - Auxerre v Paris St Germain
Foto: STEPHANIE LECOCQ/REUTERS
1/4
23.06.2023.
u 09:02

Ultimatum katarskog emir koji je vlasnik kluba urodio je plodom govore francuski i španjolski mediji. Kylian Mbappé ne želi nakon ljeta 2024. ostati u PSG-u, no zaokret u karijeri mogao bi doživjeti prije početka iduće sezone. U dogovoru s Real Madridom, rekordni transfer vrha svjetskog nogometa je na pomolu.

Sprema se rekordni transfer, pišu francuski mediji koji najavljuju odlazak Kyliana Mbappea iz PSG-a nakon sedam godina igranja za klub koji ga je od Monaca još 2017. kupio za visokih 180 milijuna eura. Vijest o velikom transferu dozlazi nakon jučerašnjeg "ispada" vlasnika kluba, šeika emira Tamima bin Hamada al Thanija i suradnika 24-godišnjeg igrača.

Naime, do nesporazuma je došlo obzirom da usprkos obećanjima o ostanku u klubu, Mbappe odbija potpisati produženje ugovora koji istječe iduće godine. Ukoliko ugovor istekne PSG ga mora pustiti bez naknade. Stoga je emir igraču dao ultimatum: Potpiši produljenje ili pronađi klub koji će ponuditi barem 200 milijuna za tebe.

GALERIJA Messijeva posljednja utakmica u PSG-u: Potpisao za Inter Miami

Ligue 1 - Auxerre v Paris St Germain
1/9

Ultimatim je postavljen jučer ujutro, a Mbappe je već navečer odgovorio. Kazao je kako nakon lipnja 2024. godine ne želi igrati za PSG, nakon čega se kasnije sinoć emir obratio frnacuskim medijima. Kazao je kako ovoga ljeta prodaje napadača, a ima i kupca. Prema psgcommunityju, PSG i Real Madrid već su dogovorili transfer za 200 milijune eura odštete i 50 milijuna u bonusima.

VEZANI ČLANCI:

Priču je potvrdio i talijanski transfer insajder Fabrizio Romano rekavši: "PSG odmah želi prodati Mbappea!" Obzirom da je francuski napadač već nekoliko godina u kontaktu i povezuje se s madridskim klubom, velik je i interes španjolskih medija. Florentino Perez je već dugo zainteresiran za njegov dolazak na Santiago Bernabeu.

VIDEO Modrić donio konačnu odluku: 'Posljednjih se dana čak premišljao. Teško je odoljeti bogatstvu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije