Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik Vranković za Max

MAX Joke: U reprezentaciji nema otpora uvođenju Amerikanca Drapera

Joke Vranković
Marko Lukunić/Pixsell
Autori: Dražen Brajdić, Antonela Vukorepa/VLM
15.05.2011.
u 18:35

Ciboni odgovara što u završnicu prvenstva ulazi kao autsajder. Breme i ulogu favorita rado prepuštamo drugima

U najnovijem broju sportskog tjednika Max hrvatski košarkaški izbornik i Cibonin trener Joke Vranković govori kako je reanimirao posrnule cibose.

– Ključna je bila preraspodjela uloga. Neke je igrače trebalo rasteretiti i prebaciti odgovornost na druge koji to mogu iznijeti. Primjerice, važno je bilo ne stavljati pritisak na neiskusnog Vragovića jer onda on ne daje ono što bi mogao.

Sutra počinje doigravanje za prvaka Hrvatske, a Cibona u srijedu započinje svoju seriju s Cedevitom.

– U završnici smo autsajderi i to nam odgovora. Breme i ulogu favorita rado prepuštamo drugima.

Vranković i ovo ljeto priželjkuje Kukočev dolazak na pripreme reprezentacije.

– Kad se oni spusti na parket, sve dobiva drugu dimenziju. Za nas će biti dobitak bude li s nama i nekoliko dana.

Joke je reprezentaciji odlučio priključiti Amerikanca Drapera, što je u javnosti izazvalo različite reakcije.

– Među ostalim reprezentativcima naišao sam samo na pozitivne reakcije. To sam učinio kako bismo na Eurobasketu bili što jači. Naš je realni cilj da izborimo olimpijski filtar.

Cijelu priču pročitajte u sportskom tjedniku Max.

Komentara 2

JA
jadre
09:12 16.05.2011.

pište radije o krađi u Križevcima sinoć suci izbacili Dubravu Sramotno suđenje uložili financije na suce evo malo vijesti o sinoćnjoj krađi u Križevcima Križevčani su izveli 45 slobodnih bacanja na ovoj utakmici, a od Dubravinih 19, jedanaest je dosuđeno je dosuđeno na Dariju Šariću. Konačnih 84:70 za domaćine najveća je prednost ijedne ekipe u ovom susretu. Danas, 8:09:32 – Sviđa mi se – Odgovori – Obriši

JA
jadre
09:13 16.05.2011.

I dok smo u prvom poluvremenu uglavnom mogli uživati u uzbudljivoj košarci i napetoj atmosferi, drugo poluvrijeme dobrim je dijelom bilo antipropaganda našeg športa s praktički više slobodnih bacanja i prekida nego čiste igre. Malo je reći da su suci podlegli atmosferi u Križevcima. Recimo samo da kad bi se ovakvim kriterijem sudilo na utakmicama Partizana, taj klub ne da ne bi osvojio pet naslova u NLB lig

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije