Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekretnica u karijeri

Matu Maleša žele Talijani, ali vabe ga i Turci

Mate Maleš
Foto: VL
1/6
07.08.2016.
u 22:27

Sean Sogliano, direktor tog talijanskog drugoligaša, došao je u Rijeku po Maleša i želi oko njega graditi igru za povratak u Seriu A

Mate Maleš, iskusni Rijekin vezni igrač nalazi se na prekretnici svoje karijere. Igrača koji je po svojim karakteristikama, da nije bilo ozljeda, trebao postati standardan u reprezentaciji, opsjedaju brojni klubovi. Najrealnija opcija činila se ona iz Barija.

Sean Sogliano, direktor tog talijanskog drugoligaša, došao je u Rijeku po Maleša i želi oko njega graditi igru za povratak u Seriu A. Ponuda je već na stolu, a Rijeka je prihvatila  500 tisuća Eura uz još jednog njihovog igrača, dok je za Maleša pripremljen ugovor na 3 godine, a on bi mogao zaraditi od 750 tisuća do milijun Eura.

No, prema nekim informacijama u priču su se uključili i neki turski klubovi, koji, posve nerealno, Maleša vabe sa gotovo dvostrukim iznosom. S obzirom na društveno-političku situaciju u Turskoj, pitanje je u kojem će smjeru krenuti tamošnji nogomet.

Odnosno, koliko su garancije turskih klubova dovoljno jake, budući da su sponzori i ulagači u nogomet oprezni kada je ta regija u pitanju. Sigurno je i to važna stvar koja će utjecati na Malešov odabir...

Komentara 2

Avatar mlijeko
mlijeko
23:31 07.08.2016.

Ako ode i Maleš Rijeka će doista biti u ozbiljnim problemima..Ni super trener Kek nema čarobni štapić da u kratkom vremenu napravi dobru momčad..

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
07:35 08.08.2016.

Nemreš vjerovati kakve igračine za strane transfere prije dosta zapostavljeni i limitirani balkanski igrači poput Benka, Maleša, Kramarića ili Tomasova postaju kada njih vodi, uči i upučuje europski trenerski mag tipa Matjaž Kek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije