Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mats Hummels:

Engleska ima velike šanse osvojiti Europsko prvenstvo u Francuskoj

Wayne Rooney
Reuters/PIXSELL
26.03.2016.
u 07:15

'U momčadi imaju jako puno sjajnih mladih igrača, a kroz kvalifikacije su uspjeli složiti i sjajnu momčad.'

Njemačka na Olimpijskom stadionu u Berlinu igra protiv Engleske, a uoči susreta stoper Borussije Dortmund Mats Hummels ističe kako je Engleska jedna od najjačih svjetskih reprezentacija i kako je u stanju i osvojiti Europsko prvenstvo koje će se za koji mjesec održati u Francuskoj. 

"Po mom mišljenju jedni su od najvećih favorita za osvajanje naslova. U momčadi imaju jako puno sjajnih mladih igrača, a kroz kvalifikacije su uspjeli složiti i sjajnu momčad. U obrani i u napadu", rekao je Hummels koji se u posljednje vrijeme često povezuje s transferom u Chelsea:

"Ovo će za nas biti maksimalni test i dat će nam do znanja gdje stojimo. Vrlo važna utakmica, iako moram istaknuti da se Euro ne osvaja na proljeće", poručio je njemački reprezentativac inače čest gost na hrvatskoj obali gdje ima i kuću.

>> Od hrvatskih suparnika na Euru samo Turska ostvarila pobjedu

Komentara 5

Avatar jumanji
jumanji
07:52 26.03.2016.

Uni su uvijek neki favoriti,no,osvojiti neće sigurno.

DE
DelPiero
08:55 26.03.2016.

Ja ne vidim tko je u engleskoj toliko dobar za proci skupinu,a kamoli osvojiti prvenstvo

TA
tarzan
10:01 26.03.2016.

Baš oni sigurno neće osvojiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije