Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK SLOVENIJE

Matjaža Keka pitali preuzima li Hajduk, ovo je njegov odgovor

HNK Hajduk - HNK Rijeka
Ivana Ivanovic/PIXSELL
02.11.2021.
u 13:06

- U ovom poslu uvijek postoje medijske spekulacije. To me ne dira, sve je dio života. Rekao sam već prije da neću miješati kruške i jabuke. U ovom trenutku razmišljam samo o reprezentaciji. Ne biram ni između čega. Već se radujem sljedećem ciklusu – rekao je Kek

Izbornik Slovenije Matjaž Kek danas se osvrnuo na špekulacije da bi mogao biti novi trener Hajduka.

– U ovom poslu uvijek postoje medijske spekulacije. To me ne dira, sve je dio života. Rekao sam već prije da neću miješati kruške i jabuke. U ovom trenutku razmišljam samo o reprezentaciji. Ne biram ni između čega. Već se radujem sljedećem ciklusu – rekao je Kek koji je ostao upamćen po naslovu prvaka Hrvatske s Rijekom.

Keka su već ranije povezivali s klupom Hajduka. Bilo je to 2019. godine, no Kek je tada tek bio postao izbornik Slovenije.

Inače, Dalmatinski portal piše da Keka nitko u Hajduku ovoga puta nije kontaktirao i da će novi trener biti Valdas Dambrauskas koji je čovjek od povjerenja sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar barba_barba
barba_barba
15:45 02.11.2021.

"nisam lud"-kad su Matjaža Keka pitali preuzima li Hajduk, ovo je njegov odgovor.

KL
Klavocin
17:38 02.11.2021.

Pa ak ode tamo treba mu pomoć ko i predsjedniku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije