Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA PRVAKA

Evo što je Matjaž Kek rekao nakon četvrtog poraza Rijeke zaredom!

Matjaž Kek
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
05.11.2017.
u 17:23

- Ne, ne idem nikamo. Ja ostajem u Rijeci i ostajem živjeti u Opatiji. Tako smo odlučili moja obitelj i ja - rekao je Kek

Rijeka je danas u Kranjčevićevoj ulici izgubila od Lokomotive (1:0) što joj je četvrti poraz zaredom u HNL-u. Postavilo se zbog toga pitanje odgovornosti Matjaža Keka koji kaže da ostaje za kormilom aktualnog prvaka Hrvatske.

- Ne, ne idem nikamo. Ja ostajem u Rijeci i ostajem živjeti u Opatiji. Tako smo odlučili moja obitelj i ja - rekao je Kek i dodao:

Matjaž Kek
1/11

- Nemojte me više seliti u Sloveniju i tko zna gdje, niti sumnjati u moj motiv i želju da izvučem Rijeku iz ove krize. Tko god ne vjeruje u to, neka dođe na trening.

Rijeka je tako ostala na trećem mjestu s 25 bodova, a vodeći Dinamo može joj pobjeći na 12 bodova razlike ako danas svlada Slaven Belupo.

- Znam da su sve te spekulacije oko moje budućnosti poremetile puno toga. Ali mislim da sam imao neki udio u tome kako je Rijeka izrasla, pa kakav bih bio karakter i čovjek da je sada napustim! Nisam po karakteru da ne kažem što da se sad pokupim u Sloveniju. Moje je srce uz Rijeku, kao čovjek sam uvrijeđen kad netko u to sumnja - rekao je Kek.

Komentara 12

RO
robertbruckner
19:02 05.11.2017.

Pisi kuci propalo je, adios amigos baj baj baj baj evo drugog Andjelotija, je takav je to trenerski posel

KA
kapunjohan
18:56 05.11.2017.

Rijeka je prošle godine doživjela iznenadni uzlet i teško je bilo očekivati da će to ponoviti jer za to nije imala resursa. Mora se umiriti , pronaći uzroke , psihološke , financiske, međusobne- ljudske , to rasčistiti i postaviti cilj za ovu godinu- recimo drugo ili treće mjesto. Ako igrači žele rušiti trenera onda treba rasčistiti tko i zašto i tko mora otići ako ne želi sudjelovati u ostvarenju cilja, loptu šutiraju ipak nogometaši a ne trener. Treneru treba dati još vremena pa onda odlučiti, podupirem Keka.

RO
robertbruckner
19:05 05.11.2017.

Vidjeli smo kak je presev makarun Andjeloti u Bajernu, a bome vidjeli smo kaj je napraviv starkulja Jup Hejkens na Andjelotijevom mjestu, pobjedio svih 6 utakmica ne samo to od 5 bodova viska Borusije dortmund dogurao za 2 tjedna do 6 bodova vise od borusije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije