Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVA DVOBOJA

Matjaž Kek: Vi Hrvati nikad niste zadovoljni, ali želio bih čestitati Daliću na učinjenom

Matjaž Kek za vrijeme utakmice Slovenije
BORUT ZIVULOVIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
06.09.2021.
u 19:07

- Hrvatska ima top igrače koji igraju na top nivou i nema tu nikakve prednosti, jer vaši igrači jako dobro znaju kako igrati takve utakmice.

Hrvatska i Slovenija sutra u 20:45 na Poljudu igraju kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, a bodovi su potrebni jednima i drugima, što znači da nas čeka žestoka utakmica.

U prvom međusobnom dvoboju, onom prije pola godine, Slovenci su uspjeli pobijediti 1:0 pa pred uzavrelim Poljudom izbornik Zlatko Dalić svakako traži pobjedu. Baš kao i Matjaž Kek, pod čijim vodstvom su Slovenci dobili dodatnu energiju.

Susret je najavio u Splitu, zajedno s možda i najboljim vratarom na svijetu - Janom Oblakom.

- Hrvatska ima top igrače koji igraju na top nivou i nema tu nikakve prednosti, jer vaši igrači jako dobro znaju kako igrati takve utakmice. Igrači Hrvatske imaju prednost baš zbog toga, jer su navikli igrati u tom ritmu - započeo je Oblak pa ubrzo nastavio Kek:

- Znamo tko je favorit i toga smo svjesni. Sportski je očekivati dobar rezultat i nadati se, sigurno nećemo dići ruke u zrak i predati se. Moramo biti odlučni i hrabri. Nema to veze s utakmicom u Ljubljani. Novi sastavi, nova mladost i vjerujem da će Slovenija odigrati dobru utakmicu.

Slovenski izbornik prati Hrvatsku u posljednje vrijeme pa mu nisu promakle brojne promjene, započete s Rusijom.

- Čestitao bih Daliću, napravio je tihu smjenu. Iako, vi Hrvati nikad niste zadovoljni. Znamo kakva je Hrvatska, znamo koliko joj Luka Modrić znači, teško ga je nadomjestiti. Ali, ne bih više o njoj, radije ću misliti o nama.

I to sto posto misli, što će potvrditi svi koji ga znaju. Vidjeli smo kako to izgleda prije šest mjeseci pa zato momci moraju biti na razini kako bi se othrvali protivniku s kojim nekako uvijek bude gusto, tvrdo, teško... No kad god je trebalo, vatreni bi nadmašili Slovence!

>>> Stručnjaci za Večernji TV o stanju u hrvatskom nogometu

 

Komentara 17

PO
Poskok
19:48 06.09.2021.

Pa što je tu loše ako želimo jače,više,bolje..,sve je to ok.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:53 07.09.2021.

Ja bi da su moji nezadovoljni a da imaju broncu i srebro al od kauča nema vajde

BR
Breoxs
21:50 06.09.2021.

Sutra je biti ili ne biti Daliću. Ako ne pobjedi, smijenit će ga već do petka. Ne znam koga bi onda stavili, da li je to Prosinečki ili neki drugi, ali ne vjerujem da bi Dalić ostao ako sutra ne uzme 3 boda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije